Γ. Μαραντάς: “Όταν έχεις αξιώσεις για πρωτάθλημα, δεν μπορείς να λες δικαιολογίες. Είναι ευθύνη μας και θα πάρουμε περισσότερους βαθμούς”

Δεν μπορούσε να πιστέψει πως ήρθε η γκέλα με τον Καραϊσκάκη και κυρίως την κατακόρυφη πτώση της απόδοσης της ομάδας μετά το δυνατό ξεκίνημα της στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το πέρας του αγώνα ο Ξανθιώτης προπονητής και μέλος του τεχνικού τιμ του ΑΟΞ, Γιώργος Μαραντάς

Αναλυτικά ο κ. Μαραντάς δήλωσε:

«Ήταν άσχημο αποτέλεσμα. Δεν ήταν καν στις σκέψεις μας ότι θα συμβεί αυτό. Συμβαίνουν όμως και τέτοια αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς ήρθε σε ένα σημείο που δεν το περιμέναμε. Ελπίζω να το αλλάξουμε σύντομα αυτό που είδαμε. Ξεκινήσαμε καλά μέχρι το 20′, μέχρι τη στιγμή που χάσαμε το πέναλτι. Από εκεί και μετά η ομάδα έριξε κατακόρυφα την απόδοσή της.

Δεν ξέρω αν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, αλλά όλη την εβδομάδα μιλούσαμε για επικίνδυνο αντίπαλο. Το είδαμε σοβαρά. Η διαιτησία επηρέασε τον αγώνα σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δεν είναι όμως δικαιολογία, γιατί όταν έχεις αξιώσεις για πρωτάθλημα, δεν μπορείς να λες δικαιολογίες. Είναι ευθύνη δική μας.

Δεν έχω δει στην τηλεόραση τη φάση με τον Καπνίδη, αλλά εγώ το είδα γκολ. Χάθηκε η ψυχραιμία μετά το 20λεπτο. Είναι περίεργο, δεν ξέρω γιατί συνέβη. Τα πάντα κρίνονται από εμάς, από τους παίκτες, από την ομάδα. Δεν έχεις καμία δικαιολογία όταν παίζεις με τον τελευταίο και να δίνεις βαθμό. Οι βαθμοί μπορούν να αναπληρωθούν. Είναι στο χέρι μας πώς θα πάρουμε περισσότερους βαθμούς».

Share it