Search

Στους ρυθμούς του 36ου ΠΠΠΔΣ η Κομοτηνή! Η κλήρωση Ροδόπης και Ξάνθης στους ομίλους της τελικής φάσης!

Μετά την αναβολή της διοργάνωσης το περασμένο καλοκαίρι, η Κομοτηνή κινείται και πάλι στους ρυθμούς του 36ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, κάθεται και εσωτερικός χώρος

Η αρχή έγινε με την κλήρωση των ομίλων της τελικής φάσης, στην οποία δήλωσαν συμμετοχή 24 ομάδες και πιο συγκεκριμένα 23 από τις 30 που συμμετείχαν στο προκριματικά. Απούσες από την κλήρωση ήταν οι Avvocati, Nomos, Πειραιάς, Χαλκίδα, Σέρρες, Ρέθυμνο και Χανιά.

Στην αρχή τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής κ. Ίτσας, ο οποίος ευχήθηκε να κυλήσουν όλα ομαλά και να ανταμώσουν όλοι στη Ροδόπη το καλοκαίρι ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν τα λεγόμενα των κ. Πουλακίδα και Ραγκούση αντιπροέδρου και μέλους της οργανωτικής επιτροπής αντίστοιχα.
Την κλήρωση πραγματοποίησαν οι κ. Ίτσας, Πουλακίδας και ο Αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Λεχούδης ενώ στο κλείσιμο χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Νεστορίδης, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Ροδόπης

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Να σημειωθεί πως η διοργάνωση θα κάνει σέντρα την 1η Ιουλίου, ενώ ο Τελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 11 του ίδιου μήνα.

Όσον αφορά την κλήρωση η οικοδέσποινα Ροδόπη τοποθετήθηκε στον 5ο Όμιλο και θα βρει απέναντί της το Ηράκλειο και τον Βόλο, ενώ η έτερη εκπρόσωπος της Θράκης, Ξάνθη, βρέθηκε στον 4ο Όμιλο με Λεμεσό και ΑΡ.Μ.Α.

Αναλυτικά οι 8 όμιλοι των 3 ομάδων όπως προέκυψαν από την κλήρωση:

1ος Όμιλος: Κατερίνη, Δημοσθένης, Δράκων

2ος Όμιλος: Καβάλα, Λάρισα, Αγρίνιο

3ος Όμιλος: Αστέρας Ευελπίδων, Κοζάνη, Σόλων

4ος Όμιλος: Λεμεσός, Ξάνθη, ΑΡ.Μ.Α.

5ος Όμιλος: Ηράκλειο, Ροδόπη, Βόλος

6ος Όμιλος: Νέμεσις, Sui Generis, Πάτρα

7ος Όμιλος: Κέρκυρα, Ηλεία, Αριστοτέλης

8ος Όμιλος: Πέλλα, Ρόδος, Ιωάννινα

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Όμιλος A 36° Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων Όμιλος B Κατερίνη Δημοσθένης Δράκων Καβάλα ΡΟΔΟΠΗ MAFION 2020 P Όμιλος Λάρισα Όμιλος Î Αστέρας Ευελπίδων Αγρίνιο Κοζάνη Λεμεσός Όμιλος E Ηράκλειο Σόλων Ξάνθη Όμιλος Στ AP.M.A. Ροδόπη Νέμεσις Όμιλος Βόλος Sui Generis Όμιλος Η Κέρκυρα Πάτρα Ηλεία Πέλλα Αριστοτέλης Ρόδος Ιωάννινα"

Share it