Search

Πάει για την “έκπληξη” με δύο πρώην του Πανθρακικού ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής θα ενισχυθεί όπως φαίνεται στην νέα προσπάθεια που πραγματοποιεί μετά την απόφαση για επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Έτσι έχει φτάσει σε συμφωνία με τους Ανέστη Αργυρίου αλλά και τον Ροτζέριο Μάρτινς, δύο παίκτες που αναμένεται να τον βοηθήσουν αρκετά με την εμπειρία που διαθέτουν. Δύο παίκτες που μπορεί να μην συνυπήρξαν αλλά έχουν αμφότεροι πέρασμα απο την Κομοτηνή και τον Πανθρακικό.

Τελευταίος σταθμός του 33χρονου Ανέστη Αργυρίου ήταν ο Αλμωπός Αριδαίας, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Football League, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Βέροια, Πανθρακικό, ΑΕΚ, Ρέιντζερ, Ζάβισα Μπίντγκοστς, Εθνικό Άχνας και Αγροτικό Αστέρα.

Ο 36χρονος Ροτζέριο Μάρτινς, βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2005 όταν και εντάχθηκε στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Έχει επίσης αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πανθρακικό, Εργοτέλη, Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας και τελευταίος σταθμός στην καριέρα του είναι ο Αστέρας Βλαχιώτη.

Το σύνολο του Σπύρου Μπαξεβάνου μετά από το μεγάλο διάστημα διακοπής, έχει ουσιαστικά μια δεύτερη προετοιμασία, με στόχο τον άνοδο στην επόμενη κατηγορία.  Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχει ήδη ενταχθεί ο Δημήτρης Μεληκιώτης που θα ενισχύσει τον Ηρακλή μεσοεπιθετικά.

Share it