Search

Ο Ιβάν Σαββίδης παίρνει το λιμάνι Αλεξανδρούπολης και «ανασταίνει» κορυφαία ομάδα της πόλης!

Τα επενδυτικά σχήματα που προκρίνονται στη β΄ φάση τριών διαγωνισμών, δηλαδή αυτή της υποβολής δεσμευτικών προσφορών για τα λιμάνια Αλεξανδρούπολης και Καβάλας, για τη ΛΑΡΚΟ και για την υπόγεια φυσική αποθήκη φυσικού αερίου στα ανοιχτά της Καβάλας, ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ.

Στον διαγωνισμό πώλησης τουλάχιστον του 67% του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης προκρίθηκαν η Quintana Infrastructure & Development, η κοινοπραξία της Cameron με την Goldair Cargo και την Bollore Africa Logistics, η κοινοπραξία της International Port Investments Alexandroupolis (η οποία απαρτίζεται από τις εταιρείες Black Summit Financial Group, Euroports, EFA Group και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ) και ο ΟΛΘ, του οποίου το 67% ελέγχει η κοινοπραξία South Europe Gateway Thessaloniki (SEGT) Limited. Σε αυτήν συμμετέχουν η γερμανική Deutsche Invest Equity Partners GmbH, η Belterra Investments Ltd., συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη, και η γαλλική Terminal Link SAS.

Εκτός από το λιμάνι της πρωτεύουσας του Έβρου, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να αναμειχθεί και στον αθλητικό κόσμο της Αλεξανδρούπολης για να βοηθήσει με την οικονομική του επιφάνεια, να ανέβει επίπεδο κάποια από τις ομάδες της. Αυτό βέβαια δεν θα γίνει, τουλάχιστον προς το παρόν. Καλή Πρωταπριλιά σε όλους…

Share it