Χιμένεθ: «Χαίρομαι πολύ για τον Πέτρο γιατί το αξίζει. Όταν η μπάλα “καίει” o Μάνταλος τη θέλει στα πόδια του»

Ο Μανόλο Χιμένεθ αποθέωσε τον Πέτρο Μάνταλο, με αφορμή το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει, λέγοντας πως όταν η μπάλα καίει την θέλει στα πόδια του.

Αναφέροντας χαρατηριστικά:  “Χαίρομαι πολύ για τον Πέτρο γιατί το αξίζει, όπως χαίρομαι γιατί σε κάποια πράγματα η άποψή μου μετράει. Για να κερδίσεις τίτλους χρειάζεσαι πολλούς τύπους ποιότητας. Ο Πέτρος είναι ένας παίκτης που με τη μπάλα έχει πολλή τεχνική και όταν η μπάλα καίει για τους περισσότερους παίκτες, ο Μάνταλος είναι αυτός που τη ζητάει και θέλει να την έχει. Για να κερδίσουμε τίτλους θα πρέπει να παραμείνουν στην ΑΕΚ πολλοί από τους παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα. Πρέπει όμως να έρθουν και παίκτες που λείπουν από την ομάδα. Ξέρω πως κύριος Μελισσανίδης βρίσκεται σ’ αυτόν τον δρόμο και θα το κάνει.

Παράλληλα, μίλησε και για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα:

“Πήραμε την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου και αν δεν είχαμε τόσα προβλήματα θα μπορούσαμε να είμαστε δεύτεροι. Στα Play Off θα έχουμε πιθανότητες μόνο αν παίξουμε στο 120%”, ενώ μιλώντας για την εικόνα της Ένωσης στο ματς με τον Βόλο τόνισε: “Οι παίκτες μου σε κάθε ματς προσπαθούν να δώσουν όλα όσα έχουν. Σε κάποια βγαίνουν και σε κάποια όχι. Έχουμε κάνει πολύ καλά παιχνίδια και πολύ άσχημα, αλλά βγήκαμε τρίτοι. Γνωρίζουμε τα ελαττώματά μας και θα λυθεί με πολλή δουλειά και πολλή ποιότητα”.

Πρώτο εμπόδιο της ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον Ισπανό τεχνικό να δηλώνει: “Τα μεγάλα παιχνίδια πάντα καθορίζονται από μικρές λεπτομέρειες και εμείς είχαμε κάνει λάθη σε λεπτομέρειες στο τελευταίο ματς. Κάποια παιχνίδια μπορεί να τα κερδίσουν κάποιοι καλοί παίκτες, αλλά ένα πρωτάθλημα το κατακτά μια καλή ομάδα”.

Share it