Search

Μπάγερν και Τσέλσι συμπλήρωσαν την 8αδα του Champions League! Την Παρασκευή η κλήρωση!

Η Μπάγερν Μονάχου και η Τσέλσι έγιναν οι δύο ομάδες με τις οποίες έκλεισε η οχτάδα του φετινού Champions League.

Οι μπλε που αγωνίστηκαν κανονικά στην έδρα τους, επικράτησαν δίκαια της Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-0, έχοντας την υπεροχή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μετά από ωραία αντεπίθεση, ο Ζίγες ήταν αυτός που με πλασέ μετά από γύρισμα του Βέρνερ έκανε το 1-0 στο 34′, ενώ ο Έμερσον στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και πάλι μετά από μια αντεπίθεση, διαμόρφωσε με ωραίο σουτ το 2-0. Να σημειωθεί πως η Ατλέτικο, που ήταν απογοητευτική, ζήτησε πέναλτι στο πρώτο μέρος σε μαρκάρισμα του Αθπιλικουέτα στον Καράσκο, ενώ ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Σάβιτς στο 81′ με απευθείας κόκκινη.

Η Μπάγερν χωρίς να ανεβάσει στροφές, έχοντας και πάλι την υπεροχή έφτασε και σε δεύτερη νίκη κόντρα στη Λάτσιο και επέκτεινε το αήττητο σερί της στο Champions League στα 19 ματς, ισοφαρίζοντας το δικό της ρεκόρ. Ο Λεβαντόφσκι με πέναλτι έκανε το 1-0 στο 33′, ο Τσούπο Μότινγκ στο 73′ με ωραίο πλασέ σημείωσε το 2-0, ενώ ο Παρόλο στο 82′ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Αναλυτικά:

Μπάγερν Μονάχου-Λάτσιο 2-1 (6-2)

Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0 (3-0)

Έτσι οι 8 ομάδες των Προημιτελικών του Champions League είναι οι: Ντόρτμουντ, Πόρτο, Λίβερπουλ, Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτυ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι.

Η κλήρωση των Προημιτελικών στην οποία συμμετέχουν τρεις Αγγλικές, δύο Γερμανικές, μια Ισπανική, μια Πορτογαλική και μια Γαλλική ομάδα, θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής στις 13:00.

Photo credits: ⓒ 2021 Matthias Schrader/Associated Press

Share it