Search

Εύκολα στους “8” Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτυ!

Την πρόκρισή τους στα Προημιτελικά του Champions League σφράγισαν Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτυ, με τη πρώτη να επιστρέφει στους “8” μετά από τρία χρόνια.

Στο “Αλφρέντο Ντι Στέφανο”, οι Μαδριλένοι αν και είδαν την Αταλάντα να ξεκινά πιο απειλητικά ανέβασαν την απόδοσή τους από το 25′ και έπειτα και άνοιξαν το σκορ στο 34′, στην πρώτη τους ουσιαστική ευκαιρία, όταν από το λάθος απομάκρυνση του Σπορτιέλο, ο Μόντριτς γύρισε την μπάλα στον αμαρκάριστο Μπενζεμά, ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-0. Η Ρεάλ, που ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος, έκανε το 2-0 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ράμος στο 60′ και είχε δοκάρι στο 68′ με τον Μπενζεμά, με την Αταλάντα να μειώνει προσωρινά σε 2-1 με το φάουλ του Μουριέλ στο 83′. Ωστόσο πριν καν πιστέψουν στην ανατροπή οι φιλοξενούμενοι, οι Μερένχες έφτασαν και στο τελικό 3-1, σε μια αντεπίθεση, την οποία τελείωσε εύστοχα με ψύχραιμο πλασέ ο Ασένσιο στο 84′.

Στη Βουδαπέστη, συναντήθηκαν και πάλι Μάντσεστερ Σίτυ και Γκλάντμπαχ, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να επικρατεί εύκολα και πάλι με το ίδιο σκορ του πρώτου αγώνα. Οι Σίτυζενς “τελείωσαν την σεμνή τελετή”, από το πρώτο κιόλας εικοσάλεπτο, με τον Ντε Μπρόινε να ανοίγει το σκορ με σουτ βολίδα στο 12′ και τον Γκιουντογάν να τελειώνει υποδειγματικά μια φοβερή αντεπίθεση στο 18′ για το 2-0, που έμεινε ως το τέλος, μια που η Μπορούσια δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική ποτέ και ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος έπεσε κατακόρυφα, με τον Μάχρεζ να σπαταλά 5 τελικές.

Η φάση των “16” ολοκληρώνεται αύριο με την Μπάγερν να υποδέχεται την Λάτσιο, έχοντας ήδη καθαρίσει την πρόκριση και την Τσέλσι να αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης σε ένα ματς που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Αναλυτικά:

Μάντσεστερ Σίτυ-Γκλάντμπαχ 2-0 (4-0)

Ρεάλ Μαδρίτης-Αταλάντα 3-1 (4-1)

Τετάρτη 17 Μαρτίου 22:00

Μπάγερν Μονάχου-Λάτσιο (4-1)

Tσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης (1-0)

Share it