Search

Ήττες για Εργοτέλη και Διαγορα, νίκη με ανατροπή για Ιωνικό στα Σαββατιάτικα ματς της SL2! Η μεγάλη ευκαιρία του ΑΟΞ!

Με τον Λεβαδειακό να επικρατεί του Εργοτέλη στο ντέρμπι της αγωνιστικής τον Διαγόρα να γνωρίζει εντός έδρας ήττα απο τον Απόλλωνα Λάρισας και τον Ιωνικό να κάνει απίστευτη ανατροπή και να φεύγει νικητής απο τα Τρίκαλα πραγματοποιήθηκαν τα Σαββατιάτικα ματς που άνοιξαν την αυλαία της 14ης στροφής.

Οι Βοιωτοί με τέρμα του Μπιανκόνι απο το 31′, μετά απο τραγικό λάθος του Μαζουλουξή, επικράτησαν στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής και μείωσαν την διαφορά απο την κορυφή στο -1 σκαρφαλώνοντας στην 2η θέση μετά την ήττα έκπληξη του Διαγόρα απο τον Απόλλωνα Λάρισας, χάρις σε τέρμα του Στέφανου Αθανασιάδη στο 52′. Απίστευτο ματς έγινε στα Τρίκαλα οπού ο ΑΟΤ με εύστοχο πέναλτι του Ριζογιάννη στο 15′ και προβολή του Σκόνδρα στο 27′ πήγε στα αποδυτήρια με σκορ 2-0, όμως στην επανάληψη ο Ιωνικός αφού μείωσε στο 62′ με τον Ρόλε έκανε τρομερή ανατροπή στο φινάλε, ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Μάναλη στο 91′ και με τον Κάστρο στο 95′ πήρε ένα μεγάλο τρίποντο που του έδωσε την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από την κορυφή στο -3. Τέλος στα Χανιά η τοπική ομάδα έστω και δύσκολα κατάφερε με γκολ του Διαμαντόπουλου στο 74′ να επικρατήσει του Καραϊσκάκη που έπαιζε με παίκτη λιγότερο απο το 26′ λόγω αποβολής του Ρουμπανγκούκα

Με βάση αυτά τα αποτελέσματα η Ξάνθη που αγωνίζεται την Κυριακή στην Δράμα έχει χρυσή ευκαιρία να μειώσει την απόσταση απο την κορυφή και να πάει με άλλη ψυχολογία στα συνεχόμενα ντέρμπι κορυφής, αρχής γενομένης απο την Τετάρτη και το ματς με τον Λεβαδειακό. Για να γίνει βέβαια αυτό η Ξάνθη θα πρέπει να κερδίσει στην Δράμα. Στο έτερο ματς της Κυριακής η Παναχαϊκή αγωνίζεται στην Ιεράπετρα με τον ΟΦΙ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, το μενού και η βαθμολογία:

Λεβαδειακός – Εργοτέλης  1-0

Τρίκαλα – Ιωνικός   2-3

Διαγόρας – Απόλλων Λάρισας  0-1

Χανιά – ΑΕ Καραϊσκάκη  1-0

Κυριακή 14/3, 14:45

ΟΦ Ιεράπετρας – Παναχαϊκή   ΕΡΤ3

Δόξα Δράμας – ΑΟ Ξάνθη   ERTSPORTS

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Εργοτέλης   28

2. Λεβαδειακός  27

3. Διαγόρας   26

4. Ιωνικός   25

5. Ξάνθη   20*

6. Παναχαϊκή   18*

7. ΑΟ Χανιά   18

8. Τρίκαλα   15

9. Απόλλων Λάρισας   14*

10. Δόξα Δράμας    11*

11. ΟΦ Ιεράπετρας   7*

12. ΑΕ Καραϊσκάκη   7

*Έχουν ματς λιγότερα

Share it