Search

Χιμένεθ για σενάρια αποχώρησης Μάνταλου “Ασέβεια σε έναν από τους καλύτερους παίκτες μου τα σενάρια για αποχώρηση”

Θέση για τα σενάρια περί αποχώρησης του Κομοτηναίου αρχηγού της “Ένωσης”, Πέτρου Μάνταλου πήρε ο Μανόλο Χιμένεθ στην κάμερα της Nova, ενώ και η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση διάψευσης

Πιο συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε: “Όλοι κάνουμε λάθη, αλλά θα πρέπει όταν το αντιλαμβανόμαστε να ζητάμε συγνώμη. Δεν ξέρω με τι πρόθεση γράφτηκε, αλλά είναι λάθος. Είναι ασέβεια προς τον Μάνταλο, έναν από τους καλύτερους παίκτες μου, με τον οποίο κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Για να επιστρέψει η ΑΕΚ στους τίτλους πρέπει να στηριχθεί στους καλύτερους και ο Μάνταλος είναι ένας από αυτούς”.

Ενώ η ΠΑΕ ΑΕΚ έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια των τελευταίων ωρών, σχετικά με το μέλλον του Πέτρου Μάνταλου στην ομάδα. Όπως ξεκαθαρίζουν οι “κιτρινόμαυροι” δεν υπάρχει καμία απόφαση για την αποχώρηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή το προσεχές καλοκαίρι, παρά τα όσα υποστηρίζουν συγκεκριμένα δημοσιεύματα. Παράλληλα, η Ένωση ξεκαθαρίζει πως ο Μάνταλος είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα, ο οποίος έχει προσφέρει πολλά από την ημέρα που φόρεσε τη φανέλα της. Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ κάνουν λόγο για ασέβεια προς τον αρχηγό της ομάδας και συμπληρώνουν πως τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα δεν έχουν την παραμικρή επαφή με την αλήθεια.

Share it