Search

Πετάει με τσάρτερ στην Ρόδο η Ξάνθη! Αλλαγή στα τηλεοπτικά και σέντρα με…καθυστέρηση ελέω διαιτητών!!!

Ταλαιπωρίας…συνέχεια για την ομάδα της Ξάνθης και την “οδύσσεια” που οδηγεί τον Θρακιώτικο σύλλογο η Λίγκα για να διεξαχθεί το ματς με τον Διαγόρα στην Ρόδο.

Η διοίκηση της ομάδας Θράκης θέλοντας να αποφύγει την ακόμα μεγαλύτερη ταλαιπωρία, μετά τα όσα τράβηξε χθές(δείτε ΕΔΩ), αποφάσισε να η ομάδα να ταξιδέψει στις 12:15 με πτήση τσάρτερ ώστε να μπορεί να είναι στο νησί της Ρόδο περίπου στις 13:30 και απο εκεί να κατευθυνθεί αμέσως για το Δημοτικό γήπεδο που θα γίνει το ματς. Με πτήση τσάρτερ μάλιστα θα επιστρέψει κιόλας ώστε να μην υπάρχει καμία νέα ταλαιπωρία για το παίκτες και προπονητικό τιμ.

Όσο αφορά το παιχνίδι η Λίγκα δεν προχώρησε αλλαγή ώρας αφήνοντας την σέντρα για τις 15:00, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως το ματς θα έχει καθυστέρηση καθώς η διαιτητική τετράδα του αγώνα θα πετάξει απο την Αθήνα στο νησί της Ρόδο με την μοναδική πτήση που είναι προγραμματισμένη σήμερα(17/2), στις 13:00. Οπότε καταλαβαίνει κανείς πως οι διαιτητές θα είναι στην Ρόδο γύρω στις 14:15 οπότε μέχρι να φτάσουν στο γήπεδο και να κάνουν προθέρμανση ενδέχεται να φέρει καθυστέρηση στην σέντρα του αγώνα με πιθανή ώρα έναρξης του αγώνα να μοιάζει να είναι η 16:30 με την σύμφωνη γνώμη και της ομάδας της Ρόδου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λίγκα μπορεί να επίσημα να μην έχει αλλάξει την ώρα, αν και όπως αναφέραμε και πιο πάνω υπάρχει πληροφόρηση για έναρξη 1 ώρα και 30 λεπτά αργότερα, ωστόσο η Super League 2 άλλαξε τον τηλεοπτικό κανάλι του ματς και έτσι αντί να μεταδοθεί απο την ΕΡΤ3 το ματς θα μεταδώσει το ΕΡΤSPORTS 4 με την ΕΡΤ3 να μεταδίδει τελικά το ματς Καραϊσκάκης με Τρίκαλα

 

Share it