Search

Τετραπλή θρακιώτικη παρουσία στις κλήσεις της Εθνικής Νέων!

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 4 συνολικά ποδοσφαιριστές με καταγωγή από την Θράκη θα πάρουν μέρος στις προπονήσεις της Εθνικής Νέων (Κ19) ενόψει της συμμετοχής της χώρας μας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο ομοσπονδιακός και πρώην προπονητής της Ξάνθης Νίκος Κεχαγιάς, κάλεσε τον Ξανθιώτη Αβέντις Αβεντισιάν που φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, τον Εβρίτη Παύλο Λογαρά που αγωνίζεται στον Βόλο, τον Κομοτηναίο Νάση Στοΐνοβιτς που παίζει στην Λάρισα και τον επίσης Ξανθιώτη Νεκτάριο Κοτόπουλο που είναι φυσικά παίκτης του ΑΟΞ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή υπάρχει και ποδοσφαιριστής που δεν παίζει πλέον στην Ξάνθη αλλά πέρυσι ήταν στην ομάδα και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Τσιπούρας που αγωνίζεται στον Άρη.

Κατόπιν απόφασης του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών Ομάδων κ. Κώστα Κωνσταντινίδη, η Εθνική Ομάδα Νέων (Κ19) θα συγκεντρωθεί για προπονήσεις σε δύο κλιμάκια, Βορρά και Νότου. Παρακάτω οι κλήσεις που απηύθυνε ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Νίκος Κεχαγιάς στους ποδοσφαιριστές που θα προπονηθούν 12-14/02/2021 στις εγκαταστάσεις της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη:

Share it