Search

Τελειώνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου από την Αλ Χιλάλ!

Σε λύση της συνεργασίας του με την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, μετά από τη νέα ήττα της ομάδας από την Άμπχα (2-3).

Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι πιθανό να «πληρώσει το μάρμαρο» από την κακή πορεία της Αλ Χιλάλ στα τελευταία παιχνίδια και την απώλεια της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα. Μάλιστα πληροφορίες τόσο από την Σαουδική Αραβία όσο και από τη Ρουμανία αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης της Αλ Χιλάλ αμέσως μετά το αρνητικό αποτέλεσμα κατέβηκε στα αποδυτήρια και κλειδώθηκε εκεί με τον Λουτσέσκου για να συζητήσουν, πιθανότατα τη λήξη της συνεργασίας. Είχαν προηγηθεί δηλώσεις του Λουτσέσκου κατά κάποιων ποδοσφαιριστών του, ότι «είναι σε λήθαργο» το τελευταίο διάστημα.

Το πιθανότερο είναι σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες να ολοκληρωθεί απόψε η συνεργασία τους και ο Ρουμάνος προπονητής να μείνει χωρίς ομάδα. Υπενθυμίζεται ότι είχε αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του ΄19 κάνοντας αποδεκτή την πρόταση των Αράβων και βρίσκεται εκεί τον τελευταίο 1,5 χρόνο, κατακτώντας και το ασιατικό Champions League. Και ενώ είχε προηγηθεί η τριετία στην Ξάνθη την οποία οδήγησε στην ιστορική πρώτη συμμετοχή της σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

 

 

Share it