Search

Μάγγος: “Κυριαρχήσαμε κατά κράτος στο Β’ ημίχρονο επί της Ξάνθης”

Στην κάμερα της ΕΡΤ3 και τον Γιώργο Μαυρόπουλο μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην Λάρισα και την ισοπαλία της Ξάνθης με τον Απόλλωνα(1-1) ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας Γιάννης Μάγγος.

Ο προπονητής του Απόλλωνα μίλησε για την ισοπαλία απέναντι στην Ξάνθη και ανέφερε πώς η ομάδα του, στάθηκε επάξια στο παιχνίδι και μάλιστα ήταν σαφώς καλύτερη από την αντίπαλο της, στο β’ ημίχρονο.

«Νομίζω ότι είναι θετικό το αποτέλεσμα όπως εξελίχθηκε ο αγώνας. Στο ξεκίνημα μπήκαμε μουδιιασμένα, αλλά αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό όταν τα παιδιά, έχουν να παίξουν τόσο καιρό ποδόσφαιρο. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι στο β’ ημίχρονο κυριαρχήσαμε κατά κράτος σε όλες τις γραμμές. Ασκήσαμε μεγάλη πίεση στον αντίπαλο, όχι μόνο από τα άκρα αλλά και από τον άξονα. Ο Απόλλωνας έχει παίκτες που είναι ρολίστες και μπορούν να ακολουθήσουν αυτούς τους ρυθμούς.

Όμως κάθε πρεμιέρα δε μπορεί να έχει τον απαιτούμενο ρυθμό και την ενέργεια όπως πρέπει, οπότε τέλος καλό, όλα καλά! Αν και η Ξάνθη έχει στόχο το πρωτάθλημα και το έχει δηλώσει ξεκάθαρα, εμείς έχουμε τους δικούς μας στόχους και πιστεύω ότι σταθήκαμε επάξια. Μάλιστα στο β’ μέρος δείξαμε ότι είμαστε πιο καλοί. Τώρα όμως θα πρέπει να ηρεμήσουμε και να συγκεντρωθούμε γιατί μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς την Τετάρτη στα Τρίκαλα!»

Θυμηθείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Share it