Search

“Καυτός” Γενάρης για τις ομάδες της Super League 2 με 5 ματς σε 15 μέρες!

Επιτέλους σέντρα θα έχουμε στο πρωτάθλημα της Super League 2 το προσεχές Σαββατοκύριακο 16-17 Ιανουαρίου, με τον Γενάρη να αναμένεται…”καυτός”.

Βλέπεται οι παίκτες αναμένεται να μπουν στο γήπεδο έπειτα από αρκετούς μήνες αποχής, αλλά και τον τελευταίο μήνα απο την ώρα που επέστρεψαν στις προπονήσεις χωρίς φιλικά παιχνίδια, ωστόσο επειδή οι ημερομηνίες πιέζουν τους περιμένει ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα LiveSport η διοργανώτρια προσανατολίζεται στον ορισμό αγώνων και στις δύο ελεύθερες Τετάρτες που υπάρχουν τον Γενάρη και έτσι οι ομάδες θα κληθούν σε διάστημα 15 ημερών να δώσου 5 παιχνίδια.

Έτσι έπειτα από την πρεμιέρα (16-17 Ιανουαρίου), θα γίνουν παιχνίδια την Τετάρτη 20/1 για την 2η αγωνιστική, η τρίτη θα γίνει τρεις μέρες αργότερα (23-24/1), ενώ μέχρι το τέλος του μήνα θα γίνουν δύο ακόμα αγωνιστικές. Η τέταρτη στις 27 Ιανουαρίου και η πέμπτη στο τέλος του μήνα.

Θυμίζουμε πως τις 5 πρώτες αγωνιστικές η ομάδα της Ξάνθης θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους Απόλλωνα στην Λάρισα,  Ιωνικό και Δόξα Δράμας στην Ξάνθη, Λεβαδειακό εκτός και Χανιά εντός. Αν μη τι άλλο πραγματικά μήνας-φωτιά για το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας, με τους Θρακιώτες να δηλώνουν πανέτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος

Σε κάθε περίπτωση προέχει ν’ αναρτηθεί το πρόγραμμα της πρεμιέρας, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός ημέρας ενώ στην Λίγκα αναμένεται να τρέξουν και το ζήτημα του προγράμματος για Γενάρη και Φεβρουάριο ώστε οι ομάδες να είναι απόλυτα ενημερωμένες και να έχουν χρόνο προετοιμασίας των εντός και εκτός έδρας αγώνων τους.

Share it