Search

Γιόρτασε με “χρυσό” γκολ στο ντεμπούτο του ως βασικός στον Παναθηναϊκό ο Φώτης Ιωαννίδης!(+video)

Με τον Θρακιώτικης καταγωγής επιθετικό, Φώτη Ιωαννίδη να σκοράρει στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός με τα “πράσινα”, ανήμερα μάλιστα της γιορτής του, ο Παναθηναϊκός “απέδρασε” με τη νίκη απο την Ριζούπολη στο ματς με τον Απόλλων Σμύρνης.

Ο 20χρονος επιθετικός γιος του Κομοτηναίου βετεράνου Βασίλη Ιωαννίδη, με μεγάλη καριέρα σε Πανθρακικό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ολυμπιακό, Πανιώνιο και Προοδευτική, άρπαξε την ευκαιρία απο τα “μαλλιά”  και στην πρώτη του παρουσία στην 11άδα του Παναθηναϊκού για τη φετινή σεζόν κατάφερε να χριστεί και σκόρερ, έστω κι αν χρειάστηκε μια μικρή περιπέτεια. Παίζοντας από αριστερά, προσπαθώντας να λειτουργήσει και ως εξτρέμ, γυρίζοντας να καλύψει αμυντικά και έχοντας βρεθεί αρκετά πιο κεντρικά σε συνθήκη επίθεσης, μπροστά από τον Μακέντα, πέτυχε γκολ στο 20ο λεπτό. Από ωραία μπαλιά του Χατζηγιοβάνη προς τον Χουάνκαρ από δεξιά, ο Ισπανός έκανε το γύρισμα και ο Φώτης Ιωαννίδης κέρδισε την κόντρα με τον Βέρνχουλστ για το 1-0.

https://www.youtube.com/watch?v=dHLfNnp1dtI

Σε ένα ματς που πάντως “πρωταγωνιστής” ήταν το VAR όπου είχαμε δύο ακυρώσεις πέναλτι, που υποδείχθηκαν απο τον διαιτητή αλλά της πήρε πίσω το VAR, αλλά και ένα ακυρωμένο τέρμα όλα για τον γηπεδούχο Απόλλωνα που διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία.

 

Share it