Search

Μπουντεσλίγκα: Δεν μπορούν τα παιδιά…

Μάθετε τα πάντα για τις προσφορές εγγραφής

Με την είσοδο του νέου χρόνου επιστρέφει… εκτάκτως και η Μπουντεσλίγκα, η οποία υπό άλλες συνθήκες θα έκανε τη μεγάλη χειμερινή της διακοπή για να επιστρέψει τον Φεβρουάριο. Φέτος, λόγω και την αργοπορημένης έναρξης της σεζόν, δεν θα υπάρξει κενό και τα ματς θα γίνονται κανονικά.

Σήμερα έχουμε μια σχεδόν γεμάτη ημέρα και εμείς ξεχωρίσαμε το σημαντικό ματς στην ουρά της βαθμολογίας που θα γίνει στο Βερολίνο ανάμεσα σε δυο ιστορικές ομάδες, τη Χέρτα και την Σάλκε.

Χέρτα: Δεν έκλεισε καθόλου καλά το 2020, καθώς δεν εμφανίστηκε καν στο δεύτερο ημίχρονο στο Φράιμπουργκ και η βαριά ήττα με 4-1 ήταν απόλυτα δικαιολογημένη. Μέσα στο Βερολίνο η Χέρτα έχει φέτος μόλις μια νίκη επί της «συμπολίτισσας» Ουνιόν και θα επιχειρήσει τη 2η απέναντι στην άμεση ανταγωνίστρια για τη σωτηρία, Σάλκε. Οι πρωτευουσιάνοι δεν αποδίδουν ανάλογα με το υλικό τους και πολλοί πιστευούν πως στο β’ μισό θα ανέβουν βαθμολογικά και θα παίξουν στο επίπεδο που μπορούν. Εκτός οι σημαντικοί Μπογιάτα, Λέκι και Λέβεν.

Σάλκε: Μια ομάδα που συνήθιζε να πρωταγωνιστεί εντός και εκτός συνόρων της Γερμανίας όπως η Σάλκε, μόνο πίσω θέλει να αφήσει το 2020. Οι «βασιλικοί μπλε» ήταν τραγικοί καθ’ όλη τη χρονιά που μας πέρασε, από τα τέλη της περασμένης σεζόν μέχρι και τα μέσα αυτής που διανύουμε. Υπάρχουν πολλά θέματα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά που δεδομένα επηρεάζουν, ενώ οι απουσίες βασικών παικτών όπως οι Μπενταλέμπ, Ιμπίσεβιτς, Μπουγιελάμπ, Σανέ, Πατσιένσα, Λούντεβιγκ και Μασκαρέλ μόνο βοήθεια δεν προσφέρουν. Πολύ δύσκολη η αποστολή της στο Βερολίνο, θα παίξει στο επίπεδο που μπορεί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρότι μας «πονάει» που μια μεγάλη ομάδα και πρώτη πρωταθλήτρια όπως η Σάλκε κινδυνεύει με υποβιβασμό, δε γίνεται να προσπεράσουμε το γεγονός πως είναι σε τραγική κατάσταση και έχει πολύ αδύναμη ομάδα. Η γηπεδούχος Χέρτα χρειάζεται απλά να κάνει τα… στοιχειώδη μέσα στο γήπεδο και θα βγάλει τον άσο του 1.70 από την Stoiximan.

Δείτε ακόμα: Εταιρίες στοίχημα με τον Άρχοντα στο Αrxondasbet.com

Share it