Search

Ενημερώνονται για έναρξη και τροποποίηση προκήρυξης την Τετάρτη στην Super League 2!

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή της Super League 2 την Τρίτη (29/12), ενημερώνοντας πως την Τετάρτη (30/12) θα γίνει Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης. Μάλιστα, ενημέρωσε πως θα προχωρήσει και σε τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος μετά την άρνηση της ΕΠΟ για παράταση της σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην τηλεδιάσκεψη που έγινε την Τρίτη (29/12) μεταξύ της ΕΠΟ, του προέδρου της Super League 1, Λεωνίδα Μπουτσικάρη και του προέδρου της SL2, Λεωνίδα Λεουτσάκου έγινε γνωστό ότι παράταση στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου δεν μπορεί να δοθεί πέραν τις 19ης Μαΐου λόγω του Euro. Η Super League 2 πριν τις 10 Ιουνίου δεν μπορεί να ολοκληρώσει πρωτάθλημα 32 αγώνων, οπότε πάμε σε τροποποίηση προκήρυξης. Μία από τις λύσεις που εξετάζονται είναι σεζόν 27 αγώνων, με πλέι οφ και πλέι άουτ ενός γύρου. Αυτό θα συζητηθεί στο ΔΣ που θα προγραμματιστεί για την Τετάρτη (30/12).

Φυσικά, αυτό που «καίει» πλέον τις ομάδες της κατηγορίας είναι τι μέλλει γενέσθαι με το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Γνωρίζουν ότι η αλλαγή στην προκήρυξη αναμένεται να διαφοροποιήσει την προσφορά της ΕΡΤ, αφού τα ματς θα είναι λιγότερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 30/12/2020 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 – Football League μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Ενημέρωση σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις για την έναρξη του πρωταθλήματος

Τροποποίηση προκήρυξης

Διάφορα Θέματα».

Share it