Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ενημερώθηκαν για τηλεοπτικά, στοίχημα και το πρωτόκολλο για την επιστροφή στις προπονήσεις οι ομάδες της Football League!

Δεν πάρθηκε κάποια οριστική απόφαση για το πρωτάθλημα της Football League στην τηλεδιάσκεψη, με τις ομάδες να ενημερώνονται για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, το ποσοστό από το στοίχημα αλλά και το υγειονομικό πρωτόκολλο που πρέπει να τηρηθεί με την έναρξη των προπονήσεων και των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Με την νέα χρονιά οι οριστικές αποφάσεις.

Έναν πρώτο απολογισμό της όλης κατάστασης και των δεδομένων, που υπάρχουν έκαναν οι ομάδες Βόρειου και Νότιου ομίλου της Football League σε ξεχωριστές τηλεδιασκέψεις την Πέμπτης (24/12) υπό τον πρόεδρο της διοργανώτριας, Λεωνίδα Λεουτσάκου. Οι ομάδες άκουσαν από τον επικεφαλής του διοικητικού φορέα τι πρέπει να γίνει αναφορικά με τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και αποφασίσθηκε στις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου να κατατεθεί αίτηση για την έναρξη ομαδικών προπονήσεων, η δε προοπτική έναρξης του πρωταθλήματος προσδιορίστηκε εντός του Φεβρουαρίου. Φυσικά, όλες οι επόμενες κινήσεις θα είναι σε εξάρτηση και με την επιδημιολογική κατάσταση των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Παράλληλα υπήρξε ενημέρωση και για τα τηλεοπτικά, αλλά και την ενίσχυση από το στοίχημα, δύο πηγές εσόδων που θα δώσουν ανάσα στις ομάδες της τρίτης επαγγελματικής κατηγορίας. Η μόνη ομάδα, πάντως, που εξέφρασε διαφορετική άποψη ως προς την κατεύθυνση μη έναρξης του πρωταθλήματος με αφορμή την κατάσταση της πανδημίας ήταν το Αιγάλεω, στην προοπτική ότι κάτι τέτοιο θα οδηγούσε μοιραία σε αναδιάρθρωση των κατηγοριών, αλλά δεν αυτό δεν βρήκε συμπαραστάτες. Και αυτό γιατί αφενός αν δεν διεξαχθεί το πρωτάθλημα η Football League θα μείνει εκτός εσόδων και αφετέρου ουδείς μπορεί να εγγυηθεί το ρίσκο μιας τέτοιας απόφασης ως προς την κατάληξη…

Επισήμως, πάντως, η διοργανώτρια με ανακοίνωσή της υπογράμμισε τα ακόλουθα για την τηλεδιάσκεψη:

«Ολοκληρώθηκαν οι δυο τηλεδιασκέψεις Βορείου και Νοτίου Ομίλου της Football League. Οι 20 ΠΑΕ ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις που αφορούν στην παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, στην τροπολογία του στοιχήματος, ενώ μίλησαν εκτενώς για το υγειονομικό πρωτόκολλο και την επιστροφή στις προπονήσεις. Θα ακολουθήσει νέα τηλεδιάσκεψη στην αρχή της νέας χρονιάς».

Share it