Search

Αυτή είναι η πρώτη γυναίκα που εμβολιάστηκε στην Ελλάδα!

Ιστορικές είναι οι στιγμές τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη καθώς έγινε ο πρώτος εμβολιασμός κατά του κορονοϊού στη νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, Ευσταθία Καμπισιούλη.

Όπως αναφέρει το «Καλημέρα Αρκαδία»- η πρώτη νοσηλεύτρια ΜΕΘ που εμβολιάστηκε στην Ελλάδα κατάγεται από την Αρκαδία και συγκεκριμένα από το Σταυροδρόμι Γορτυνίας. Ο λόγος για την Ευσταθία Καμπισιούλη, νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, η οποία έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό στις 13:00 της Κυριακής. Η Ευσταθία Καμπισιούλη μεγάλωσε στο Σταυροδρόμι Γορτυνίας, ενώ στη συνέχεια σπούδασε Νοσηλευτική και εργάζεται ως νοσηλευτήρια στην Αθήνα.

«Νομίζω ότι πολλοί με ζηλεύουν σήμερα γιατί θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση μου», ήταν η φράση που χρησιμοποίησε η Ευσταθία Καμπισιούλη, νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο Νοσοκομείο «Ο Ευαγγελισμός» και ο πρώτος άνθρωπος που εμβολιάστηκε στη χώρα μας, για να περιγράψει τα συναισθήματά της. Πρόκειται για μια έντονα συμβολική κίνηση καθώς οι γιατροί και οι νοσηλευτές βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης από την αρχή της πανδημίας.

Η κυρία Καμπισιούλη έκανε τη σχετική δήλωση στην ΕΡΤ λίγο πριν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Πηγή: ethnos.gr

Share it