Search

Καταθέτει αίτημα για έναρξη πριν τις 7 Γενάρη η Super League 2!

Νωρίτερα απ’ ό,τι έχει διαφανεί μέχρι σήμερα, οδηγείται η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει στο προσεχές ΔΣ της διοργανώτριας, που είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (22/12).

Από το ρεπορτάζ του athlitiko.gr, επιβεβαιώνεται πως η εκκίνηση του πρωταθλήματος δρομολογείται τελικώς για τις 3 και όχι για τις 9 Ιανουαρίου. Την ίδια ημέρα πρόκειται να διεξαχθεί και η πρώτη αγωνιστική για το 2021 για το πρωτάθλημα της Super League 1.

Αυτό συνεπάγεται ότι εκτός του ότι θα πρέπει να υποβληθεί σχετικό αίτημα προς την πολιτεία, η τελευταία θα πρέπει ν’ ανάψει το πράσινο φως για να δοθεί νωρίτερα από την ημερομηνία που έχει καθοριστεί μέχρι σήμερα (7 Ιανουαρίου) η δυνατότητα να υπάρξει δράση στο εν λόγω πρωτάθλημα από τότε που κανονικά έχει αποφασιστεί η επανέναρξη του αθλητισμού.

Σε κάθε περίπτωση, μένει να φανεί εάν τελικά θα υπάρξει πρεμιέρα της Super League 2 στις 3 Ιανουαρίου, ενώ ένα άλλο θέμα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσει, είναι το τι θα γίνει τελικά με την προκήρυξη του πρωταθλήματος και ειδικότερα εάν αυτή θ’ αλλάξει ή θα στηριχτεί στη βάση που είναι τώρα.

Υπενθυμίζεται ότι έχουμε σημειώσει πως η ΕΡΤ θα ήθελε να διεξαχθούν παιχνίδια πλέι οφ.

Share it