Search

ΕΠΟ: Προωθείται ο Ζαγοράκης ως πρόεδρος κοινής αποδοχής

Την ύπαρξη συζητήσεων και διαβουλεύσεων για την κατάθεση μιας κοινής αποδοχής υποψηφιότητας για την προεδρία της ΕΠΟ ενόψει των επικείμενων εκλογών αποκάλυψε πριν μερικές ημέρες ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις, όπως αυτή του Γιώργου Λυσσαρίδη. Ο πρώην γενικός γραμματέας αθλητισμού μιλώντας στο Metropolis 95.5 χαρακτήρισε ανειλικρινή την πρωτοβουλία Αυγενάκη.

Σε κάθε περίπτωση, τα σενάρια από την Αθήνα επιμένουν για την ύπαρξη συζητήσεων προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση και βάζουν στο «κάδρο» τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του δημοσιογράφου Σωτήρη Τριανταφύλλου στην ιστοσελίδα sports3.gr, ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ και της Εθνικής ομάδας είναι το πρόσωπο που προαλείφεται για την προεδρία της ΕΠΟ.

«Μέχρι στιγμής οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο και σύντομα αναμένεται να υπάρξει αποτέλεσμα, ενώ στο υφυπουργείο υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα είναι ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ στις επερχόμενες εκλογές», αναφέρει το δημοσίευμα.

Share it