Search

Το κάλεσμα των Παλαιμάχων του ΑΟΞ για τις κάρτες μέλους: “Ήρθε η ώρα να γίνουμε ΕΝΑ, γίνε τώρα μέλος του ΑΟΞ”

Κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της Ξάνθης έστειλε ο Σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΑΟΞ, που καλεί όλα τα μέλη του αλλά και τους κατοίκους του Νομού να προμηθευτούν την κάρτα μέλους και να δείξουν την αγάπη τους για τον σύλλογο.

Στο αρχικό τους ποστ οι Παλαίμαχοι έγραψαν: “Ξανθιωτισα, Ξανθιωτη φίλε της ομάδος, δείξε και εσύ με την αγάπη σου με το να προμηθευτείς μια κάρτα μέλους ότι είσαι κοντά στην ομάδα μας και μην ξεχνάς ότι αυτή η ομάδα είναι όλων των Ξανθιωτων”

Ενώ ακολούθησε νέο όπου υπάρχει και ενημέρωση για την συνάντηση με μέλη της Διοίκησης και του αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ καλώντας όλους τους Ξανθιώτες να γίνουν μέλη και να γίνουν κόσμος και ομάδα ΕΝΑ.

Η ανακοίνωση των Παλαιμάχων του ΑΟΞ αναφέρει:

“Ο Σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΑΟΞ θα είναι για μια ακόμη φορά κοντά σε κάθε προσπάθεια που γιγαντώνει την ομάδα της καρδιά μας.

Επειτα από συνάντηση του συλλόγου μας με ανθρώπους της ομαδας κ.ΓΚΛΑΒΙΝΗ Ανδρέα κ.ΤΣΕΤΙΝΕ Ανέστη και κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Παναγιώτη, αποφασίστηκε οι κάρτες μέλους FANS ( αξιας 25 ευρώ ) και VIP ( αξιας 55 ευρώ ) να είναι στη διάθεση των παλαιμάχων έτσι ώστε να συμμετέχουμε ενεργά στην προώθηση τους .

Παρακαλούνται όσοι και οσες επιθυμούν να γίνουν κομμάτι της νεοτερης ιστοριας του ΑΟΞ να εγγραφούν και να λάβουν την καρτα μέλους οποιασδήποτε βαθμίδας να επικοινωνούν στα τηλέφωνα :
Χρήστος ( 6978997816)
ΤΣΙΜΠΛΑΣ Σπυρος ( 6932222647).
Το να γίνουμε μέλη στην ομαδα μας που χρόνια τώρα μας κάνει περήφανους είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε από την πλευρά μας .
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ
ΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΟΞ”

Share it