Search

Στοίχημα: Γεωργία Βόρεια Μακεδονία Προγνωστικά Αγώνα

Γεωργία και Βόρεια Μακεδονία κοντράρονται στην Τιφλίδα σε μονό παιχνίδι με στόχο ένα εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2020, σε μία αναμέτρηση που περιμένουμε να κριθεί στη λεπτομέρεια.

Σχόλια: Τελικός των πλέι οφ του Euro 2021. Νοκ άουτ ματς, σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι. Κεκλεισμένων των θυρών, σε ισχύ ο VAR.

Πρόταση: Διακυβεύονται τόσα πολλά, που δεν περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι. Οι δύο προηγούμενοι αγώνες τους τον τελευταίο καιρό έληξαν ισόπαλοι. Διόλου απίθανο να λύσουν και τώρα τις διαφορές τους μετά την κανονική διάρκεια. Στις λεπτομέρειες θα κριθούν όλα, συνετή επιλογή στο στοίχημα η ισοπαλία (Χ) στη stoiximan.

ΓΕΩΡΓΙΑ – Κέρδισε με 1-0 τη Λευκορωσία στα ημιτελικά εντός έδρας τον προηγούμενο μήνα, σε ματς που ήταν καλύτερη, και τώρα έχει νέο ιστορικό ραντεβού. Εχει κάνει πολλά βήματα προόδου τους τελευταίους μήνες και, πλέον, το ταλέντο, ειδικά στη μεσαία γραμμή, είναι υψηλού επιπέδου. Εριξε το βάρος στην προσπάθεια πρόκρισης στα τελικά του Γιούρο, με αποτέλεσμα να μην ικανοποιήσει τα προηγούμενα παιχνίδια για το Nations League, μένοντας στην ισοπαλία τόσο με την Αρμενία (2-2 εκτός έδρας) όσο και με τη Βόρεια Μακεδονία (1-1 πάλι εκτός έδρας). Τρέχει αήττητο σερί 9 αγώνων (οι 8 από αυτούς επίσημοι), ενώ για τελευταία φορά ηττήθηκε στην έδρα της τον Μάρτιο του 2019 με 2-0 από την Ελβετία. Η τελευταία ήττα αποτελεί και τη μοναδική τα 3 τελευταία χρόνια!

Αγωνιστικά Νέα: Θετικοί στον κορωνοϊό εμφανίστηκαν χτες οι μέσοι Κβαρατσκέλια (5/1), Σενγκέλια (7/0), αυτομάτως τέθηκαν σε απομόνωση. Δεν κλήθηκαν οι μέσοι Τσακβετάτζε (9/5), Κιτεϊσβίλι (18/0), αμφότεροι ταλαιπωρούνται από τραυματισμό. Επτά παίκτες ενσωματώθηκαν την Τρίτη, καθώς είχαν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους. Πρόκειται για τους Μακαρίτζε (γκολκίπερ), Κακαμπάτζε (Τενερίφη), Ντβάλι (Φερεντσβάρος), Αμπουρτζάνια (Οβιέδο), Γκβίλια (Λέγκια Βαρσοβίας), Παπουνασβίλι (Σαραγόσα) και Κατσαράβα (Λεχ Πόζναν).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία για το Nations League. Ο Κβαρατσχέλια το 0-1 στο 74’, ισοφάρισε ο Αλιόσκι με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Με δέκα παίκτες απ’ το 67’ η Βόρεια Μακεδονία.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: 2/2 1-1 ακριβές σκορ με Β. Μακεδονία, 2-3-0 στα 5 τελευταία ματς, με 4/5 Under 2,5, Δέχθηκε ένα γκολ στα 5 τελευταία εντός (από Β. Μακεδονία)

Πιθανή Ενδεκάδα (4-5-1): Λόρια – Χοτσολάβα, Κβιρκβέλια, Ντβάλι, Ταμπίτζε – Παπουνασβίλι, Γκβίλια, Καζαϊσβίλι, Νταουσβίλι, Κβεκβεσκίρι, Τζιγκαούρι – Κβιλίταγια

Δείτε όλους τους ζωντανούς αγώνες της ημέρας στο livescore μας

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Εχει κάνει πολλά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και τώρα βρίσκεται μπροστά σε μία ιστορική ευκαιρία. «Θυσίασε» τα προηγούμενα ματς για το Nations League μετά την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί του Κόσοβου, όμως ακόμη κι έτσι δεν έχασε ούτε ένα από αυτά. Εχει, μάλιστα, την αυτοπεποίθηση να μην παίζει κλειστά, έστω κι αν σε αυτή την περίπτωση δεν είναι αυτή η ενδεδειγμένη τακτική. Σκοράρει για 7 συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ δεν έχει χάσει κανένα από τα 6 τελευταία. Υπάρχουν κάποια προβλήματα στο ρόστερ, όμως είναι πολύ λιγότερα σε σχέση με άλλες ομάδες αυτή την περίοδο.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής ο αμυντικός Τοσέφσκι (8/0) και οι μέσοι Χασάνι (39/2), Γκιοργκιέφ (5/0). Με ενοχλήσεις έφτασε στην Εθνική ομάδα ο βασικός μέσος Αντέμι (17/3), καθώς τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Δεν βρίσκεται στο 100% και έτσι ο Ανγκελόφσκι κάλεσε και τον μέσο Τότρε (1/0). Θετικοί στον κορωνοϊό ο εφεδρικός κίπερ Μποζινόφσκι, ο αμυντικός Ριστέφσκι (42/0) και ο φορ Βελκόφσκι (14/0). Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο μέσος Μπάρντι (31/5), δεν ταξίδεψε για την Τιφλίδα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Γεωργία για το Nations League. Ο Κβαρατσχέλια το 0-1 στο 74’ για τη Γεωργία, ισοφάρισε ο Αλιόσκι με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Με δέκα παίκτες απ’ το 67’ η Βόρεια Μακεδονία.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: Σερί 3-3-0 στα 6 τελευταία (όλα επίσημα), Έχει εμφανίσει 6/7 G/G, Σκόραρε στα 7 από τα 8 τελευταία εκτός

Πιθανή Ενδεκάδα (4-4-2): Ντιμιτριέβσκι – Ζάικοβ, Μουσλίου, Βελκόβσκι, Ριστόβσκι – Μπάρντι, Κοσταντίνοβ, Ελμας, Αλιόσκι – Πάντεφ, Νεστορόβσκι

Για όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας, live betting , στοιχηματικές εταιρίες με μπόνους και πολλά άλλα για το στοίχημα, το σεντραγκολ είναι πάντα η πρώτη σας επιλογή!

Share it