Search

Νέος κύκλος επαφών και πιέσεων απο την Λίγκα για να επιτευχθεί η σέντρα της Super League 2

Επαφές με ΠΣΑΠ, ΕΠΟ, Super League 1 ξεκινά η Super League 2 για να πιέσει, ώστε να ανάψει το «πράσινο φως» έναρξης.

Περαιτέρω πιέσεις προκειμένου να της επιτραπεί να βρεθεί το συντομότερο στο γήπεδο θα ασκήσει η Super League 2. Αυτό αποφασίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, στην τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης (12/11). Συγκεκριμένα, επιτροπή θα έχει άμεσα επαφή με τον ΠΣΑΠ, την ΕΠΟ και τη Super League 1, ώστε συντονισμένα να γίνουν ενέργειες προς την κατεύθυνση αυτή και η δεύτερη τη τάξει κατηγορία να μπει, επιτέλους, στο γήπεδο.

Η διοργανώτρια περιμένει τη νέα συνεδρίαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας και ευελπιστεί ότι τα δεδομένα θα αλλάξουν. Ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης που έχει δείξει ότι βρίσκεται στο πλευρό της Super League 2, είχε νέα επικοινωνία με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο και τον ενημέρωσε ότι το αίτημα θα συζητηθεί ξανά τη Δευτέρα (16/11).

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, την Τρίτη (17/11) να γίνει νέα τηλεδιάσκεψη αναλόγως των εξελίξεων. Σημαντικό ρόλο παίζει και η πρόσφατη τοποθέτηση των διεθνών ποδοσφαιριστών. Εντός της ημέρας θα σταλούν επιστολές σε ΕΠΟ, Super League 1, ενώ την Παρασκευή (13/11, 15.00) θα γίνει τηλεδιάσκεψη με τον ΠΣΑΠ, ώστε ενωμένοι οι φορείς να πετύχουν την πολυπόθητη επιστροφή έπειτα από αδράνεια 8 και πλέον μηνών.

Share it