Search

Ψαρόπουλος: “Θέλουμε μια ΕΠΟ που θα διεκδικήσει για να βοηθήσει τα ερασιτεχνικά σωματεία, μεγάλος μπελάς η διαιτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο!”

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ Σταύρος Ψαρόπουλος. Σε αυτή αναφέρθηκε τόσο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το οποίο θα είναι και από τις προτεραιότητες του όσο και στις σχέσεις Πολιτείας και ΕΠΟ η οποία δεν είναι και η καλύτερη δυνατή.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα λάθη της ΕΠΟ, στις συνεργασίες που δεν υπήρξαν αλλά και στα “αγκάθια” που υπάρχουν στις εκάστοτε ΕΠΣ οι οποίες με το να μην έχουν χρήματα από το κράτος να υπολειτουργούν.

Για τις αναδιαρθρώσεις είπε ότι η δημιουργία μιας ακόμη κατηγορίας απέτυχε παταγωδώς και σύντομα θα πρέπει να υπάρξει μια νέα συζήτηση για να μπορέσει να επανέλθει μια ισορροπία η οποία θα φέρει κέρδος γενικά στο ποδόσφαιρο. Επίσης για την Εθνική Ελλάδος ανέφερε πως θα πρέπει να την διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού, όσοι προσπαθούν να κερδίσουν απο αυτή κάποια πράγματα δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο. Ενώ αίσθηση προκάλεσε και η ατάκα του για την διαιτησία για την οποία ανέφερε: “Η διαιτησία είναι ο μεγάλος μπελάς του Ελληνικού ποδοσφαίρου”

Share it