Search

Τέλος από το Ασπρονέρι ο προπονητής Γιώργος Παναγιωτόπουλος!

Παρελθόν από τον πάγκο του Ατρόμητου Ασπρονερίου αποτελεί ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος.

Ο προπονητής ο οποίος ανέβασε τον Ατρόμητο στην Α’ κατηγορία του Έβρου, παραιτήθηκε όπως αναφέρει ο ίδιος για θέματα που αφορούσαν την οργάνωση της ομάδας και στα οποία δεν ήταν σύμφωνος.

Η δήλωση του:

«Θα ήθελα σήμερα να ανακοινώσω την παραίτηση μου από τον πάγκο του Ατρόμητου Ασπρονερίου για προσωπικούς λόγους, η οποία έγινε και δεκτή από την διοίκηση της ομάδας .Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι παρά παρά πολύ λίγο για τους ανθρώπους της ομάδας. Ανθρώπους που από το υστέρημά τους κάνανε τέτοιες θυσίες, που σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε είναι πραγματικά αξιοθαύμαστοι. Η διοίκηση όλη απίστευτη, οι ποδοσφαιριστές απίστευτοι, ο κόσμος της ομάδας υπέροχος, οι κάτοικοι του χωριού ευγενικοί και φιλόξενοι όσο δεν γίνεται, όλοι οι άνθρωποι πραγματικά που συνεργάστηκα και συναναστράφηκα φανταστικοί. Αλλά κάποια πράγματα όταν βλέπεις ότι δεν είναι όπως τα θέλεις εσύ ,αναγκάζεσαι να κάνεις κάτι για να το αλλάξεις.

Έτσι έκανα και εγώ, απ’ την στιγμή που είδα ότι δεν μπορώ να περάσω κάποια πράγματα που ήθελα στην ομάδα, πράγματα που με διακατέχουν τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο από 14 χρόνων, τόσο από από θέματα οργάνωσης όσο και από θέματα πρωταθλητισμού, αρχές που καλώς η’ κακώς είναι σήμα κατατεθέν για εμένα σε όποια ομάδα και αν ήμουνα θεώρησα ότι είναι σωστό να παραιτηθώ αυτή τη στιγμή απ’ την ομάδα προς όφελος θέλω να πιστεύω όλων που ασχολούνται με την ομάδα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι ο Ατρόμητος ήταν η πρώτη ομάδα που ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα πέρσι και πήραμε μαζί με όλα τα παιδιά και το πρώτο μου πρωτάθλημα σαν προπονητής.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πόσο πολύ με αγκάλιασε όλη η κοινότητα του Ασπρονερίου.

Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου παρά πολύ, και να ξέρουν ότι απέκτησαν ένα πραγματικό φίλο!

Εύχομαι σε όλη την ομάδα του Ατρόμητου, Διοίκηση, ποδοσφαιριστές, κόσμο να έχουν ότι επιθυμούν στη ζωή τους και στις οικογένειες του με υγεία πάνω από όλα!»

 

Share it