Search

“Εμπρός για το Πρωτάθλημα ξανά!” Ιδανικό ξεκίνημα του Πανθρακικού με εξάρα επί του νεανικού Σπάρτακου!

Κάτι περισσότερο από θετικό ήταν το ποδαρικό του Πανθρακικού στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Θράκης καθώς η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη επιβλήθηκε με το εμφατικό 0-6 του νεανικού Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, όπως αναφέρει ο Παρατηρητής της Θράκης. Σκόρερ για τον Πανθρακικό χρίστηκαν οι Τοπάλι, Ρομπέρ (2), Γιαννακιτσίδης και Αντωνιάδης (2).

Η εικόνα της αναμέτρησης

Όλοι γνωρίζανε πως μέσα στο γήπεδο τέθηκαν αντιμέτωπες δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Από την μία ο Πανθρακικός αποτελεί δικαιολογημένα το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική και από την άλλη ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η διαφορά δυναμικότητας φάνηκε και στο γήπεδο, καθώς οι «Πράσινοι» ήταν αυτοί που κυριάρχησαν και προηγήθηκαν με δυνατό μακρινό σουτ του Τοπάλι στο 16΄ ενώ διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 24΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρομπέρ. Στο 39΄ ο Νικολαϊδης έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Πριτσίδη ενώ στο 41΄ ο Φουρλατάρας δεν μπόρεσε να αυξήσει την διαφορά.

Σε ένα πεντάλεπτο στο δεύτερο μέρος ο Πανθρακικός κατάφερε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη με σκόρερ τους Ρομπέρ (52΄), Γιαννακιτσίδη (54΄) και Αντωνιάδη (56΄). Οι φωνές του Βουνάτσου αφύπνισαν τους ποδοσφαιριστές του που συνήλθαν από τα διαδοχικά τέρματα καταφέρνοντας να ισορροπήσουν λίγο την αναμέτρηση χωρίς όμως να απειλήσουν την εστία του Κεχαγιά, που πέρασε μία από τις πιο ήρεμες μέρες σαν τερματοφύλακας. Το τελικό 0-6 διαμόρφωσε ο Αντωνιάδης με πλασέ στο 89΄.

Η ταυτότητα της αναμέτρησης

Διαιτητής: Χούσκογλου , Βοηθοί: Καρακασίδης – Κελεσίδης

Σκόρερ: Τοπάλι, Ρομπέρ (2), Γιαννακιτσίδης, Αντωνιάδης (2΄)

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων (Βουνάτσος): Πριτσίδης, Οικονόμου, Μπάρκουλας, Γκουρδόγλου (54΄ Σκάντζος), Κωστόπουλος, Μητιληναίος (67΄ Θεοδωρίδης), Λιάνας, Δεληγκιόζης (67΄ Νούφης), Σκλαπήνης (57΄ Γρηγορούδης), Δάγκος, Μεντίζης (67΄ Δεληγκιόζης)

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Κεχαγιάς, Τσώλας, Αρετάς, Παπαχρόνης, Λειβαδιώτης, Καλογρανάς (62΄ Σπηλιωτόπουλος), Γιαννακιτσίδης, Τοπάλι (54΄ Ζάγγουλος), Φουρλατάρας (62΄ Ξενοδοχίδης), Νικολαϊδης (46΄ Αντωνιάδης), Ρομπέρ

Share it