Search

Π. Μαντζανάς: “Είναι τιμή μας που θα παίξουμε με την Ξάνθη, πολύ έμπειρος και γνώστης ο Τσετινές”

Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς, παραχώρησε συνέντευξη στο ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας και μεταξύ άλλων μίλησε για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Εκεί όπου τόνισε πως θεωρεί “τιμή για τον Απόλλωνα που θα αντιμετωπίσει μια ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία και τόσα χρόνια παρουσίας στην μεγάλη κατηγορία, όπως η Ξάνθη”.

Ενώ τόνισε πως η Ξάνθη έχει “κάνει πανάκριβες μεταγραφές και είναι το απόλυτο φαβορί” χρίζοντας επίσης στα φαβορί της κατηγορίας τους Λεβαδειακό και Χανιά ενώ με κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε και στην Παναχαϊκή αλλά και γενικά αξιολόγησε πως φέτος υπάρχουν τα φόντα για να γίνει το καλύτερο πρωτάθλημα Super League 2 που έγινε ποτέ με ιστορικές επαρχιακές ομάδες.

Τέλος σε ερώτηση για το αν η Ξάνθη θα επηρεαστεί απο την αλλαγή ιδιοκτησίς και το γεγονός πως ο κ. Πάπας δεν γνωρίζει την Ελληνική πραγματικότητα ο κ. Μαντζανάς τόνισε “Δεν είναι μόνο ο ιδιοκτήτης που ασχολείται με την ομάδα υπάρχουν μάνατζερ και άνθρωποι στην Ξάνθη οι οποίοι ειναι πάρα πολύ έμπειροι και γνωρίζουν πάρα πολύ καλά το Ελληνικό γίγνεσθαι και την κατηγορία. Ο κ. Τσετινές για παράδειγμα απο τους ανθρώπους που ξέρουν καλά το Ελληνικό ποδόσφαιρο όπως και άλλα μέλη της ομάδας, δεν είναι δηλαδή “άσχετοι” τον χώρο, γνωρίζουν πολύ καλά που ήρθαν και γνωρίζουν πολύ καλά ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσουν. Να είστε σίγουροι πως κανείς δεν βάζει τα λεφτά του έτσι άσκοπα”

 

Share it