Search

Έχασε στην Λιθουανία και…έμπλεξε η Εθνική Ελπίδων!

Την ήττα με 2-0 εκτός έδρας γνώρισε η Εθνική Ελπίδων στην Λιθουανία στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής και σε συνδυασμό με τη νίκη των Κροατών επί του Σαν Μαρίνο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έπεσε στην τρίτη θέση ενώ απέχει δύο βαθμούς από την πρώτη και κινδυνεύει να χάσει ακόμα και τη δεύτερη θέση του ομίλου της.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δέχθηκε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, οι Κιζάς στο 17΄ και Μεγκελάιτις στο 66΄ ήταν οι σκόρερ της Λιθουανίας, και δεν μπόρεσε να πάρει κάτι καλό από μια ομάδα που μέχρι την Πέμπτη είχε κερδίσει μόνο το Σαν Μαρίνο. Βασικός για πρώτη φορά με την Εθνική Ελπίδων αγωνίστηκε ο πρώην επιθετικός της Ξάνθης, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης ενώ ως αλλαγή πέρασε στο 78′ ο ξανθιώτης μέσος Γιώργος Ξενιτίδης.

Στις 13/10 η Εθνική υποδέχεται την Κροατία στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, στον έναν από τους τρεις εναπομείναντες αγώνες της για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στην προκριματική φάση, πριν τα εντός έδρας παιχνίδια με Τσεχία και Σκωτία που θα γίνουν στις 13 και 17 Νοεμβρίου

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Κραπίκας, Στοτσούνας, Σάτκους, Γιανκάουσκας, Ούτκους, Ανταναβίτσιους, Κίζας, Σίρβις, Κλονιούνας, Ανίσας, Μεγκελαίτης.

ΕΛΛΑΔΑ: Τζολάκης, Ουές (60′ Νάτσος), Νικολάου, Κωνσταντόπουλος,Κατράνης, Παπανικολάου, Τσιγγάρας Θ., Μπουζούκης (78′ Ξενιτίδης), Γκαργκαλατζίδης (46′ Εμμανουηλίδης), Τσαούσης (46′ Βρουσάι), Δουβίκας.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΒΑΘΜΟΙ
1. Τσεχία 7 15
2. Κροατία 7 13
3. Ελλάδα 7 13
4. Σκωτία 6 11
5. Λιθουανία 7 7
6. Σαν Μαρίνο 8 0

 

Share it