Search

Στο ίδιο έργο θεατές στην ΑΕΔ: Πλημμύρισε ξανά το Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου

Την δυσαρέσκεια τους εξέφρασαν για ακόμη μία φορά οι διοικούντες της Αθλητικής Ένωσης Διδυμοτείχου, αναφορικά με την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται και πάλι το Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Δέκα μέρες πριν το πρώτο εντός έδρας ματς της ΑΕΔ στη Γ’ Εθνική με αντίπαλο τον Αετό Οφρυνίου (18/10) και το γήπεδο στο οποίο κανονικά θα έπρεπε να αγωνιστεί η εβρίτικη ομάδα έχει πλημμυρίσει μετά την βροχόπτωση.

Να θυμίσουμε ότι το 2017 είχαν γίνει έργα βελτίωσης στο γήπεδο, μεταξύ αυτών και η αλλαγή χλοοτάπητα, όμως όπως φαίνεται το πρόβλημα παραμένει αφού με μία βροχή ο αγωνιστικός χώρος  μετατράπηκε σε… πισίνα, καθώς δεν υπάρχει σύγχρονο σύστημα άρδευσης – αποστράγγισης σε αυτόν. Θυμίζουμε επίσης ότι το 2018, με απόφαση του τότε Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση εντάχθηκαν είκοσι επτά (27) νέα έργα συνολικού ύψους 25.300.000.00 € στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ανάμεσα τους η αντικατάσταση χλοοτάπητα και συστήματος άρδευσης – αποστράγγισης αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού Σταδίου Διδυμοτείχου. Η χρηματοδότηση ανέρχεται στις 250.000 ευρώ, αλλά το έργο δεν έχει προχωρήσει.

Πλέον οι Θρακιώτες σκέφτονται ακόμα και την αναζήτηση άλλης έδρας για το πρώτο τους εντός έδρας παιχνίδι στην Γ’ Εθνική.

Η ανάρτηση της ΑΕΔ:

«Με την πρώτη βροχή της χρονιάς γινόμαστε για ακόμα μια φορά στο ίδιο έργο θεατές,πλημμυρισμένο το γήπεδο στο οποίο η ομάδα της πόλης μας σε ΔΕΚΑ (10) μέρες θα δώσει τον πρώτο της επίσημο αγώνα στην Γ εθνική κατηγορία».

Share it