Search

Photos: Κόλλησε στο «Χ» κόντρα στον παθιασμένο Εθνικό ο Ιπποκράτης

Στο 1-1 έμειναν την Κυριακή Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Ιπποκράτης στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου.

Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο λέμε ότι «η μπάλα τιμωρεί» και κάτι τέτοιο συνέβη στην αναμέτρηση του “Φώτης Κοσμάς”. Ο Ιπποκράτης ήταν εκείνος που έχασε σωρεία ευκαιριών, είχε τέσσερα δοκάρια, αλλά ο καλά στημένος, νεανικός και παθιασμένος Εθνικός όχι μόνο πήρε τελικά τον βαθμό, αλλά λίγο έλλειψε να φύγει και με το τρίποντο από το ματς.

Οι «γιατροί» με τον Γιάννη Αναστασιάδη φέτος στον πάγκο τους, στοχεύουν ψηλά και συγκεκριμένα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όπως όμως δήλωσε και ο προπονητής τους μετά τον αγώνα, θα χρειαστεί κάτι περισσότερο από εμφανίσεις όπως η αυτή για να φτάσουν σε αυτό τον στόχο. Από την άλλη ο Εθνικός με τον Σάκη Παπαράδη για ακόμη μία χρονιά στον πάγκο του, έχει παιδιά που παίζουν αρκετά χρόνια μαζί και ταυτόχρονα με κάποιες λίγες προσθήκες, έχει δημιουργήσει ένα άκρως ελπιδοφόρο σύνολο.

Στα καθαρά αγωνιστικά ο Τρανόπουλος ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης στο α’ ημίχρονο. Στο 19′ θα σημαδέψει το δοκάρι σε τετ α τετ, ενώ το ίδιο θα κάνει 3 λεπτά αργότερα όταν θα βρεθεί μόνος του μέσα στην περιοχή μετά από από εκτέλεση φάουλ. Στο 27′ ο Αντωνιάδης θα πάρει την κεφαλιά αλλά ο 16χρονος γκολκίπερ Μιχαλούδης που έκανε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα του Εθνικού θα μπλοκάρει. Στο 40′, στην τρίτη και… φαρμακερή του Τρανόπουλου σε τετ α τετ, η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα για το 0-1. Ένα λεπτό μετά πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο παιχνίδι όταν ο Μπούρντιν δοκίμασε μακρινό σουτ το οποίο μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Στεφανίδης Α.

Το β’ μέρος ξεκίνησε με διπλή αλλαγή για τον Ιπποκράτη, με Ευαγγελίδη (ένιωσε αδιαθεσία) και Καρασερίδη να περνούν εκτός και τους Ποπότη & Στεφανίδη Η. να παίρνουν τις θέσεις τους. Στο 49′ μία ακόμα επιθετική προσπάθεια του Τρανόπουλου, μετά το ψαλιδάκι του η μπάλα θα φύγει άουτ. Στο 54′ ήταν η σειρά του Ποπότη να βρει το δοκάρι μετά από σουτ που επιχείρησε, ενώ από την άλλη πλευρά ακόμη ένα σουτ του Μπούρντιν θα εξουδετερωθεί από τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων στο 62′. Στο 65′ ο Γκουντενούδης θα απειλήσει με κεφαλιά αλλά η μπάλα θα φύγει εκτός εστίας, ενώ δύο λεπτά αργότερα την ίδια κατάληξη θα έχει η κεφαλιά ψαράκι του Τρανόπουλου. Στο 72′ θα έρθει η ισοφάριση για τον Εθνικό, με ωραία ενέργεια του Μπούρντιν ο οποίος έτρεξε στον πάγκο και χάθηκε στις αγκαλιές συμπαικτών του και τεχνικού επιτελείου. Ο ίδιος παίκτης στο 87′, λίγο έλειψε να χαρίσει τη νίκη στον Εθνικό, με τον έμπειρο Στεφανίδη όμως να αποκρούει το πλασέ του και να κρατάει το 1-1. Στο 89′ οι παίκτες του Ιπποκράτη θα σημαδέψουν για 4η φορά στο ματς το δοκάρι, με τον Αντωνιάδη να το κάνει αυτή τη φορά. Τελευταία φάση του αγώνα το τετ α τετ του Σιμτσάκη που δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Στην αναμέτρηση διαιτητής ήταν ο Παρχαρίδης που διεύθυνε για πρώτη φορά ματς της ΕΠΣ Έβρου, ενώ είχε δίπλα του τους έμπειρους Βασιλόπουλο & Τερζόπουλο.

Συνθέσεις:

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Παπαράδης): Μιχαλούδης, Καλαϊτζίδης, Αμπράσης, Πεταλούδης (46′ Άδβι), Λονδοβάρης, Πλουμίδης (88′ Γκόλιας), Βρύζας, Σπάχη (76′ Σουκιασιάν Σ.), Γιαπιτζόγλου (46′ Τζίντζης), Μπούρντιν (88′ Πετρίδης), Μεσιτίδης.

Ιπποκράτης Αλεξ/πολης (Αναστασιάδης): Στεφανίδης Α., Ευαγγελίδης (46′ Ποπότης), Ράλλης, Σίσκος, Γκουντενούδης, Μαμρικισβίλι, Καρασερίδης (46′ Στεφανίδης Η.), Μιχούδης, Αντωνιάδης, Τρανόπουλος (70′ Σιμτσάκης), Μάζης (80′ Δεδελούδης).

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

Share it