Search

Έμπρακτη στήριξη της ΕΠΣ Θράκης και της Επιτροπής Διαιτησίας Θράκης στα σωματεία με δωρεάν διαιτησίες και θερμόμετρα!

Αναμφίβολα πρόκειται για μια από τις πιο δύσκολες χρονιές του ερασιτεχνικού αθλητισμού, με την ΕΠΣ Θράκης και την Επιτροπή Διαιτησίας Θράκης, ακολουθώντας το παράδειγμα κι άλλων Ενώσεων να προχωρούν σε έμπρακτη στήριξη των σωματείων.

Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε, οι σύλλογοι και των δύο κατηγοριών θα έχουν από μια δωρεάν διαιτησία, με τις ομάδες της Β’ ΕΠΣ Θράκης που θα συμμετάσχουν στα play-off να έχουν και δύο ακόμα από την ΕΠΣ Θράκης, όλα τα σωματεία θα έχουν από μια δωρεάν διαιτησία από την Επιτροπή Διαιτησίας Θράκης, ενώ όλες οι ομάδες θα παρέλαβαν και από ένα θερμόμετρο, για την καθιερωμένη πλέον θερμομέτρηση πριν την είσοδο των παρευρισκομένων στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά:

“Η ΕΠΣ Θράκης πέραν των δωρεάν διαιτησιών στα σωματεία Α και Β ,θα διαθέσει από ένα θερμόμετρο όσε όλα τα σωματεία της ένωσης.

Τα θερμόμετρα θα διατίθενται την ΠΕΜΠΤΗ 1/10/2020 και ώρα 18:00 – 20:00 από τα γραφεία της ένωσης Παπαφλέσσα 8 4ος όροφος, παρακαλούνται τα σωματεία να στείλουν έναν εκπρόσωπο να παραλάβει το θερμόμετρο..”

“ΤΟ ΔΣ της ΕΠΣ Θράκης σε συνεργασία την επιτροπή διαιτησίας της ένωσης , λόγω της πανδημίας covid-19 για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 θέλοντας να βοηθήσει τα σωματεία αποφάσισε:

1. Μία (1) δωρεάν διαιτησία για τα σωματεία Α και Β κατηγορίας από την ΕΔ
2. Μία (1) δωρεάν διαιτησία για τα σωματεία Α και Β κατηγορίας από την ΕΠΣ
3. Δύο (2) δωρεάν διαιτησίες για τα σωματεία της Β κατηγορίας που θα μετέχουν της Β φάσης {play-off} από την ΕΠΣ.”

Share it