Search

Photos: Νίκησε η αλληλεγγύη στον αγώνα Δόξας – Φουρτούνας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο φιλικός αγώνας Δόξα Ορεστιάδας – Φουρτούνα Αλεξανδρούπολης στο γήπεδο του Θουρίου για καλό σκοπό (θυμηθείτε εδώ).

Για την ιστορία και μόνο καθώς το αποτέλεσμα δεν είχε σημασία στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, η Δόξα επικράτησε 5-3.

Η ομάδα της Ορεστιάδας στην σχετική ανάρτηση της μετά το ματς ανέφερε τα εξής:

“Ευχαριστούμε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για τον σημαντικότερο αγώνα που δίνει η κ. Ελένη. Η βοήθεια σας ήταν πολύ σημαντική. Ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα υγιής κοντά μας. Ευχαριστούμε τα παιδιά της Φουρτούνας Αλεξανδρούπολης για το όμορφο φιλικό και την συζήτηση που ακολούθησε για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Θα τα ξαναπούμε σύντομα!
★ Η αλληλεγγύη θα νικήσει ★”

Η ομάδα της Αλεξ/πολης με τη σειρά της τόνισε τα παρακάτω:

“Τελευταίο φιλικό προετοιμασίας και η Φουρτουνάρα ανεβαίνει στο Βόρειο Έβρο για πρώτη και αν συνεχίσουμε έτσι μάλλον και τελευταία φορά, για ένα φιλικό αγώνα με τους φίλους μας της Δόξας Ορεστιάδας. Η προσέλευση του κόσμου είναι πολύ παραπάνω από το αναμενόμενο και έτσι οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων μπαίνουν στο εορταστικό κλίμα και προσπαθούν να το ανταποδώσουν στους φιλάθλους δείχνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.

Η Φουρτούνα έχει την υπεροχή στο πρώτο μισάωρο και παρόλη την επιθετική φλυαρία της καταφέρνει να κάνει το 0-1 .Εκεί αναλαμβάνει δράση ένας ποδοσφαιριστής μας με πλούσιο παρελθόν στην Δόξα Ορεστιάδας ,ο Ραμπεσατρατανά του Έβρου – γνωστός από εδώ και στο εξής με το προσωνύμιο “Θούριος Ίππος” και αφού κάνει ένα πέναλτι με το οποίο η Δόξα ισοφάρισε σε 1-1 , μετά από λίγο θα ολιγωρήσει στα αμυντικά του καθήκοντα και θα βρεθούμε πίσω στο σκορ με 2-1 το οποίο θα διατηρηθεί μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, κάποια στιγμή τελείωσε αλλά οι περισσότεροι προλάβαμε και μεθύσαμε από τις πολλές μπύρες και απ’ ότι μας είπαν το παιχνίδι τελείωσε 5-3. Το μόνο πράγμα που μπορούμε να πούμε είναι ότι ναι ναι α μπράβο, ύστερα ακούς μόλις είπανε… είπανε κοιτάξτε αυτοί ότι.. ότι.. ότι.. όχι δεν θέλαμε για να γίνει το παιχνίδι, ε, κι εμείς ύστερα είπαμε εντάξει θέλουμ..εεε…δεν θέλουμε κι εμείς και αυτοί ύστερα, μετά εμείς αφού είπαμε είπαμε με αυτό θέλουμε, είπαμε δεν θέλουμε κι εμείς το αλλάξαμε και λέμε εντάξει λέμε ούτε κι εμείς θέλουμε και μετά είπαν αυτοί πάλι ότι ξέρετε εμείς λέει θέλουμε να γίν…εεε εμείς όμως μετά δεν δεχτήκαμε μετά απ’ όλα αυτά κι είπαμε να γα..γίνει μετά το παιχνίδι όποτε τοοο..το κάνει όπως ορίσει η ΕΠΑΕ. Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο!

*Ευχαριστούμε τα παιδιά της Δόξας για την φιλοξενία τους πριν, κατά την διάρκεια και μετά τον αγώνα και τον κόσμο της Ορεστιάδας που στήριξε την προσπάθεια. Είμαστε σίγουροι ότι με την θέληση και των δύο ομάδων θα συνεχιστεί το εγχείρημα.

**Η αλληλεγγύη ,η ανθρωπιά και η συνεργασία είναι τα όπλα μας.

***Το Σάββατο μεθύστε από νωρίς γιατί την Κυριακή στις 11:00 ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα, στην έδρα μας με την Μάκρη και σας θέλουμε όλους/ες εκεί”.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it