Search

Ένοχος ο κτηνοτρόφος από τις Φέρες: 26 μήνες φυλάκιση για την συμπλοκή με τους Τούρκους μετανάστες

Ένοχος για παράνομη βία, οπλοφορία και οπλοχρησία κρίθηκε ο κτηνοτρόφος από τις Φέρες που το απόγευμα της Δευτέρας συμμετείχε σε συμπλοκή με 8 Τούρκους μη νόμιμους μετανάστες που ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην χώρα μας.

Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 26 μηνών με 3ετή αναστολή, ενώ στους 5 Τούρκους άνδρες 16 μήνες φυλάκιση για χρήση βίας και παράνομη είσοδο στην χώρα. Οι γυναίκες που ήταν μαζί τους αθωώθηκαν.

Έξω από το δικαστικό μέγαρο της Αλεξανδρούπολης είχαν συγκεντρωθεί για συμπαράσταση πολλοί συντοπίτες του κτηνοτρόφου από τις Φέρες, με επικεφαλής τους Προέδρους του Αγροτικού Συλλόγου Κώστα Αλεξανδρή και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Κώστα Δουνάκη, αλλά και μέλη του Συλλόγου “Αινήσιο Δέλτα” με επικεφαλής τον Πρόεδρο Πάρη Παπαδάκη και τα μέλη Χρήστο Παπαδάκη και Αναγνωστόπουλο. Επίσης ήταν εκεί απλοί πολίτες της Αλεξανδρούπολης και του Έβρου, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης για στήριξη του συναδέρφου τους που δικάστηκε βάση του αντιρατσιστικού νόμου με την άδικη κατηγορία για άσκηση “παράνομης βίας με ρατσιστικά χαρακτηριστικά”.

Με πληροφορίες από το evros-news.gr

Share it