Το νέο αφεντικό της Δόξας Δράμας έχει καταδικαστεί για την απαγωγή Παναγόπουλου!

Ο Απόστολος Πετράκης που είχε καταδικαστεί για την απαγωγή του εφοπλιστή, Περικλή Παναγόπουλου ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Δόξα Δράμας ως ο νέος της ηγέτης.

Οι «μαυραετοί» δεν είχαν ανακοινώσει κανένα όνομα, όμως την Κυριακή (13/09) εμφάνισαν τη φωτογραφία του Απόστολου Πετράκη και ανακοίνωσαν: «Ο Κρητικός επιχειρηματίας, κ. Πετράκης, που ανέλαβε τις τύχες της Δόξας Δράμας, δίνει τηλεοπτική συνέντευξη αύριο Δευτέρα, στις 15.00 στην τηλεόραση «STAR ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ»

Ποιος είναι ο Απόστολος Πετράκης;

Όπως αναφέρει το footballleaguenews πρόκειται για τον Κρητικό επιχειρηματία, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 18 ετών ως φυσικός αυτουργός στην υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή, Περικλή Παναγόπουλου το 2009. Τα λύτρα (περίπου 30 εκατ. ευρώ), σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα.

Ο νέος παράγοντας της δραμινής ΠΑΕ έχει αποφυλακιστεί, συνεχίζει τη ζωή του στο Ρέθυμνο και στο παρελθόν είχε δηλώσει: «Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει ένα λάθος στη ζωή του, αλλά δικαιούται δεύτερης ευκαιρίας, όταν την έχει κερδίσει. Κι εγώ είμαι οκτώ χρόνια στη φυλακή – θεωρώ δίκαια μεν – αλλά πλήρωσα για το λάθος μου».

Share it