Search

Οι ευχές της ΠΑΕ Ξάνθη για ταχεία ανάρρωση στον Κώστα Τσαγκαλίδη

Τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση έστειλε με δελτίο τύπου η ΠΑΕ Ξάνθη στον 17χρονο αμυντικό της, Κώστα Τσαγκαλίδη που υποβλήθηκε σε εγχείρηση μετά την ατυχία που είχε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας για τα ματς του μπαράζ καθώς υπέστη ρήξη χιαστού.

Ο γεννημένος στην Θεσσαλονίκη στις 26/5 του 2003, Κωνσταντίνος Τσαγκαλίδης αποκτήθηκε το καλοκαίρι απο τα τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ, οπού αγωνίστηκε απο το 2013 όταν και μεταπήδησε εκεί απο τον Οδυσσέα Κορδελιού. Στο φετινό πρωτάθλημα ο Τσαγκαλίδης μέτρησε 14 εμφανίσεις σκοράροντας και δύο τέρματα με την Κ17 του συλλόγου και άλλες 3 στην Κ19. Ωστόσο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας για τα ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, ωστόσο μετά την επιτυχημένη εγχείρηση που υποβλήθηκε στην Θεσσαλονίκη πλέον θα μπει θα δουλέψει στην αποκατάσταση του ώστε να γυρίσει πιο δυνατός.

Η ανακοίνωση της ξανθιώτικης ΠΑΕ αναφέρει: “Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ εύχεται καλή ανάρρωση στο νεαρό ποδοσφαιριστή του Κώστα Τσαγκαλίδη που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη εγχείρηση στη Θεσσαλονίκη από το ιατρικό team της ομάδας.”

Share it