Search

Με Τοροσίδη και Μάνταλο οι αποστολές Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας! Αλλαγή στους διαιτητές!

Με τον Βασίλη Τοροσίδη όχι μόνο να βρίσκεται στην αποστολή, αλλά να προορίζεται και για βασικός στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και τον Πέτρο Μάνταλο να υπολογίζεται κανονικά στην ΑΕΚ, μετά και το πέρας των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα, ανακοινώθηκαν οι αποστολές των δύο φιναλίστ του Τελικού Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί αύριο το βράδυ στις 21:00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ο Πέδρο Μαρτινς πήρε στην αποστολή 22 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, καθώς η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στον Βόλο για να συνεχίσει παράλληλα και τις προπονήσεις ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Από την άλλη ο Μάσιμο Καρέρα, ανακοίνωσε επίσης αποστολή 22 παικτών, με την ομάδα να αναμένεται να ταξιδέψει στον Βόλο, σήμερα το μεσημέρι.

Παράλληλα τον Τελικό θα διευθύνει τελικά ο Ολλανδός Μπιορν Κάιπερς, διαιτητής ελίτ, βοηθοί του θα είναι οι Sander Van Roekel και Erwin Jan Jozef Zeinstra, τέταρτος ο Rob Dieperink, VAR ο Paulus Van Boekel και AVAR η Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής).

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Αλέν, Τζολάκης, Καραργύρης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Χολέμπας, Βρουσάι, Μπουχαλάκης, Καφού, Καμαρά, Σουρλής, Μασούρας, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Κάιπερς, Σουντανί, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ απαρτίζεται από τους: Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Θεοχάρη, Μπακάκη, Λόπες, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα, Παουλίνιο, Σταμούλη, Μιτάι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνη, Μάνταλο, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρα, Μπότο, Λιβάια, Ολιβέιρα, Χριστόπουλο.

Share it