Search

Pregame: Σέντρα με αμφίρροπα ζευγάρια στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης

Πρώτη σέντρα για την ΕΠΣ Ξάνθης, σε ένα πρωτάθλημα που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς αναμένεται μεγάλη μάχη τόσο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος οσο και για την παραμονή. Ενώ αξίζει να τονιστεί πως η Ξάνθη είναι απο της πρώτες Ενώσεις στην χώρα που ξεκίνα τόσο νωρίς η αγωνιστική σεζόν.

Στα παιχνίδια της πρεμιέρας ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Γενισέας μεταξύ δύο ιδιαίτερα φιλόδοξων ομάδων φέτος με την Ελπίδα να έχει ενισχυθεί δυναμικά θέλει να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα στο ντεμπούτο του Γιάννη Καραγκιόζη έχοντας απέναντι της το νεανικό σύνολο του Νίκου Ανθόπουλου που μεγαλώνει και αποκτά μεγαλύτερη εμπειρία και μετά την ενίσχυση που έγινε η Βιστωνίδα μοιάζει ικανη και φέτος να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Στο ανακαινισμένο γήπεδο της Λεύκης που θα έχει ως έδρα θα παίξει το πρώτο εντός έδρας ματς η νεοφώτιστη ΑΕΞ υποδεχόμενοι έναν απο τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου Φίλιππο Δροσερού, ενώ πολύ δύσκολη έξοδο περιμένει και τον έτερο νεοφώτιστο Αετό Τοξοτών που θα αγωνιστεί στον Ζυγό με τον Ηρακλή που επέστρεψε απο την Γ’ Εθνική.

Στον Πετεινό ο ενισχυμένος Άρης ψάχνει το καλό ξεκίνημα κόντρα στον Άτλα που ψάχνει “γιατρικό” μετά την αναπάντεχη ήττα στο Κύπελλο απο τα Πηγάδια. Στην Διομήδεια ο Απόλλωνας με αρκετές αλλαγές φέτος υποδέχεται την Κεντητή με αμφότερες τις ομάδες να θέλουν ένα καλό ξεκίνημα, κάτι που ισχύει και για το ματς της Νεάπολης με το νεανικό σύνολο του Απόλλωνα Ξάνθης να υποδέχεται τον ενισχυμένο μεταγραφικά Παύλο Μελά. Τέλος στο ΔΑΚ η ενισχυμένη και Ασπίδα με το Νίκο Χατζηπαρασκευά να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο υποδέχεται τον Ερμή Μάνδρας.

Αναλυτικά το μενού και οι διαιτητές των αγώνων:

Κυριακή 6/9, Ώρα 17:00

Γήπεδο Λεύκης: ΑΕ Ξάνθης – Φίλιππος Δροσερού  (Τσοπουλίδης, Κούλα Χασάν, Γκώγος)

Γήπεδο Γενισέας: Ελπίδα Γενισέας – ΑΟ Βιστωνίδα  (Γιαπουτζής, Σπάρταλης, Ασικίδης)

Γήπεδο Πετεινού: Άρης Πετεινού – Άτλας Σελίνου  (Ζαφειρίου, Φεράτογλου, Πασιάς)

Γήπεδο Ζυγού: Ηρακλής Ζυγού – Αετός Τοξοτών   (Μολώνης, Οτουζμπίρ, Καραλευθέρης)

Γήπεδο Διομήδειας: Απόλλων Διομήδειας – Κεντητή  (Γκαϊτατζής, Πασχαλίδης Γ., Τσεκμές)

Γήπεδο Νεάπολης: Απόλλων Ξάνθης – Παύλος Μελάς Κουτσού  (Δρακίδης, Χρυσέλης Γ., Τόσκας)

Γήπεδο ΔΑΚ: Ασπίδα Ξάνθης – Ερμής Μάνδρας   (Δανδανόπουλος, Εμίν Κεχαγιά, Χρυσέλης Α.)

Share it