Search

Βιστωνίδα “τεσσάρων” αστέρων στην Μάνδρα και άνετη πρόκριση!

Με σχετική άνεση πέρασε στην Α’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης η Βιστωνίδα που επικράτησε με 4-0 στην Μάνδρα του Ερμή και έδειξε πως και φέτος θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ομάδα του Νίκου Ανθόπουλου μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο πρώτο πεντάλεπτο πήρε κεφάλι στο σκορ με τέρμα του Δήμου Αραμπατζή ενώ στο 20′ ο Φώτης Τζεβελέκης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Μετά το 0-2 οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπουν ξανά στο ματς χωρίς όμως ιδιαίτερα αποτελέσματα και στο 85′ ο Αραμπατζής σκόραρε ξανά για το 0-3, ενώ στις καθυστερήσεις ο Σταύρος Παρσαντανιάν διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στην επόμενη φάση η Βιστωνίδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΑΠΟΞ στις 23/9. Πλέον αμφότερες στρέφουν την προσοχή τους στην έναρξη του πρωταθλήματος, με την Βιστωνίδα να παίζει στην Γενισέα με την Ελπίδα ενώ η Μάνδρα στο ΔΑΚ με την Ασπίδα Ξάνθης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Βαμβακίδη και Ασικίδη

Ερμής Μάνδρας(Γιάννης Αλεξιάδης): Ευκαρπίδης, Τσιλιγγαρίδης (46′ Χουρσουλίδης), Πελιβανίδης (60′ Σερδάρης Ι.), Καρακάσης, Σαββίδης (71′ Σερδάρης Χ.), Σακαλή Ν., Καρακάσης Α., Καλπίδης (88′ Σαρχόσης), Σαλή Μεμέτογλου, Χατζηπαπαδόπουλος.

ΑΟ Βιστωνίδα(Νίκος Ανθόπουλος): Αραμπατζής Π. (85′ Ιωαννίδης), Αγγελίδης Σ. (62′ Μαμαλιγκατζής), Τζεβελέκης Ζ. (46′ Καμπερόπουλος), Μπαϊρακταρίδης, Ταχτσίδης, Κιολεΐδης, Κεσκινίδης (62′ Παπάζογλου), Τζεβελέκης Φ. (62′ Χαϊτίδης), Παρσαντανιάν, Αραμπατζής Δ.

Δείτε στιγμές του αγώνα:

http://

Share it