Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Photos: Φιλική επικράτηση του Άρη Αβάτου επί της Ένωσης Αλεξανδρούπολης με θετικά στοιχεία και για τους δύο!

Ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι με καλό ρυθμό και αρκετές στιγμές στις δύο εστίες διεξήχθη στο γήπεδο των Βαφέικων, με τον Άρη Αβάτου να επικρατεί της Ένωσης Αλεξανδρούπολης με 2-1.

Η ομάδα του Αλέξη Ξανθόπουλου παρουσιάστηκε σαφώς πιο έτοιμη, άλλωστε και νωρίτερα ξεκίνησε την προετοιμασία και ήδη έχω δώσει και 2-3 δυνατά φιλικά, μπαίνοντας και πιο δυνατά στο ματς ανοίγωντας το σκορ νωρίς στο πρώτο μέρος με τέρμα του Γκέκα ενώ έχασε μεγάλη ευκαιρία και για δεύτερο γκολ με τον Συριτούδη να σταματά το χτύπημα πέναλτι του σκόρερ του Άρη. Με τον Άρη να έχει και άλλες φάσεις για γκολ ενώ η ομάδα της Αλεξανδρούπολης μετά το πρώτο 20λεπτο ανέβασε την απόδοση της και δημιούργησε αρκετές στιγμές με καλό passing game.

Στην επανάληψη η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη που έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως αυτό ήταν το πρώτο της φιλικό, μπήκε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ισοφάρισε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πατσιώρα. Στην συνέχεια και λόγο των πολλών αλλαγών που έγιναν ο ρυθμός έπεσε χωρίς να λείπουν οι καλές στιγμές, με την ομάδα του Αβάτου να φτάνει τελικά στη νίκη με πολύ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πέτρου Σαρηγιαννίδη.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it