Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Φιλική ισοπαλία με χρήσιμα συμπεράσματα για Ορφέα Ξάνθης και Βιστωνίδα!(+pics)

Ισόπαλο με 2-2 έληξε το χορταστικό φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Ορφέα Ξάνθης και της Βιστωνίδας που διεξήχθη στο γήπεδο της Λευκόπετρας.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με σουτ του Ντενίζ Μπαϊκαρά, ενώ στα μέσα του πρώτου μέρους διπλασίασε τα τέρματα της με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σουκρή Σουκρήογλου.

Στα τελειώματα του πρώτου μέρους η εξαιρετική ομάδα του Νίκου Ανθόπουλου που κέρδισε τις εντυπώσεις μείωσε με κεφαλιά του Σταύρου Παρσαντανιάν. Ενώ στην επανάληψη κατάφερε να ισοφαρίσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παναγιώτη Αγγελίδη.

Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να κάνουν αρκετές δοκιμές, με τον Μπάμπη Χατζημεστή να μην μένει ικανοποιημένος απο την γενική εικόνα του Ορφέα αν και υπήρχαν μερικά πεντάλεπτα που “χανόταν” η μπάλα δείχνοντας την ποιότητα που υπάρχει στους “κιτρινόμαυρους” που άλλωστε δεν έχουν τελειώσει ακόμα την ενίσχυση. Πανέτοιμη για την πρεμιέρα των υποχρεώσεων με τα παιχνίδια του Κυπέλλου έδειξε η Βιστωνίδα που έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής για το καλοδουλεμένο σύνολο της ομάδας της Φελώνης που την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστεί στην Μάνδρα κόντρα στον Ερμή.

Share it