Search

Απο την Ακαδημία του Άρη Πετεινού στον Αστέρα Τρίπολης οι Ευγένης & Γιώργος Νικολόπουλος!

Σε μια σπουδαία διπλή μεταγραφή προχώρησε η Ακαδημία “Ευστάθιος Τοροσίδης” του Άρη Πετεινού που γνωστοποίησε την μεταγραφή των αδερφών Γιώργου και Ευγένιου Νικολόπουλου στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης,

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος

Ο Ευγένιος Νικολόπουλος είναι γεννημένος το 2005 και θα αγωνιστεί στην Κ17 του Αστέρα έχοντας αξίζει να σημειωθεί παραστάσεις και απο την Ανδρική ομάδα του Άρη Πετεινού., ενώ ο Γιώργος είναι το 2006 και θα αγωνιστεί στην Κ15 της ομάδας της Αρκαδίας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται, οθόνη, πίνακας, γραφείο και εσωτερικός χώρος

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας του Πετεινού αναφέρει:

Η Διοίκηση του ΜΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ – Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Ευστάθιος Τοροσίδης» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή των ποδοσφαιριστών της, Νικολόπουλου Ευγένιου και Νικολόπουλου Γεωργίου, στα τμήματα υποδομής του ΑΓΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Π.Α.Ε.
Ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές μας καλή επιτυχία με τη νέα τους ομάδα! Ευχαριστούμε θερμά τον κ.Χρήστο Νικολάου, υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής του ΑΓΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Π.Α.Ε, για την άψογη συνεργασία στην ολοκλήρωση των μεταγραφών και εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την έναρξη μιας ακόμη συνεργασίας με ομάδα της Super League.

Share it