Search

Με Ζίβκοβιτς στα γκολπόστ και Έλληνες σκόρερ η μεγάλη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπεσικτάς!

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής της αναμέτρησης της β’ προκριματικής φάσης του Champions League απέναντι στην Μπεσίκτας. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” επικράτησε 3-1 στην βροχερή Τούμπα και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο 18χρονος Χρήστος Τζόλης, ο οποίος πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ του ΠΑΟΚ, ενώ μοίρασε και την ασίστ στον Πέλκα για το τρίτο γκολ των “ασπρόμαυρων”. Άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση από τον νεαρό Τζόλη, ενώ εξαιρετικός ήταν κάτω απο τα γκολπόστ ο πρώην κίπερ της Ξάνθης Ζίβκο Ζίβκοβιτς που έκανε 2-3 σημαντικές αποκρούσεις και κράτησε το προβάδισμα που οδήγησε στην μεγάλη νίκη και πρόκριση του ΠΑΟΚ.

Ο “Δικέφαλος” πήρε άξια την πρόκριση και βρίσκεται τρία παιχνίδια μακριά από τους ομίλους του Champions League. Θα δώσει το παρών στην κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League την ερχόμενη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 13.00 στη Νιόν. Ο ΠΑΟΚ θα δώσει νοκ-άουτ ματς για την προκριση στα πλέι-οφ της διοργάνωσης, εκεί που οι αναμετρήσεις γίνονται διπλές.

Ο “Δικέφαλος” λοιπόν θα παίξει είτε με την Μπενφίκα του Ζόρζε Ζεσούς είτε με την Ντιναμό Κιέβου του Μιρτσέα Λουτσέσκου είτε με την Γάνδη του Λάζλο Μπόλονι. Αξίζει να σημειωθεί πως την επόμενη μέρα (Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου) θα γίνει η κλήρωση και για τα πλέι-οφ, οπότε ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον πιθανό του αντίπαλο, εφόσον περάσει και από τον τρίτο προκριματικό.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ροδρίγο, Γιαννούλης, Τζόλης, Πέλκας, Άκπομ

Μπεσίκτας (Σεργκέν Γιαλτσίν):.Ντεστανόγλου, Λενς, Βίντα, Σίλβα, Ν΄Σακαλά, Χάτσινσον, Ουισάλ, Μπόιντ, Μενσά, Ενκούντου, Λάριν

Share it