Search

Έβρος Σουφλίου: Νέος πρόεδρος ο Λευτέρης Φεΐμης & προπονητής ο Χρήστος Τσουτσουμάνος!

Μπορεί να άργησε να εκλέξει νέα διοίκηση, αλλά αφού το έκανε, ο Έβρος Σουφλίου ανακοίνωσε και το νέο προπονητή της ομάδας.

Νέος πρόεδρος μετά την εκλογική διαδικασία είναι ο Λευτέρης Φεΐμης, ενώ σήμερα ανακοινώθηκε ότι κόουτς της ομάδας θα είναι ο Χρήστος Τσουτσουμάνος που στο παρελθόν ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομής του Έβρου.

Η έναρξη της προετοιμασίας προγραμματίστηκε για την Δευτέρα 31 Αυγούστου.

Οι σχετικές ανακοινώσεις για τη νέα διοίκηση και το νέο προπονητή:

«Μετά την χθεσινή διαδικασία εκλογής ΔΣ σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο, ακολούθησε σήμερα η πρώτη συνεδρίαση των μελών και αποφασίστηκε η κατανομή των θέσεων όπως παρακάτω. Πρόεδρος: Φειμης Ελευθέριος. Αντιπρόεδρος: Πέννας Φλώρος Γραμματέας: Κούκος Κωνσταντινος Ταμιας: Δουρβας Νικόλαος Γεν. Αρχηγος: Δαφλιος Παναγιώτης Υπεύθυνος Ακαδημιών: Παυλουδης Νικόλαος Μέλος : Κροντηρης Αντώνιος. Μέλος : Παπάζογλου Παναγιώτης. Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη του συλλόγου που συμμετείχαν στην χθεσινή διαδικασία».

«Ο ΑΣ ΕΒΡΟΣ Σουφλίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή κύριο Τσουτσουμάνο Χρήστο. Ο κύριος Τσουτσουμανος έχει ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις με το επίπεδο της δουλειάς του ενώ συνέχισε σε ΠΑΟΚ Ισαακίου και Αθλητική Ένωση Κορνοφωλιάς Λυκόφης.
Υποδεχόμαστε και πάλι τον κόουτς στην οικογένεια του Έβρου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Παράλληλα ανακοινώνουμε ότι η έναρξη της προετοιμασίας προγραμματίστηκε για την Δευτέρα 31 Αυγούστου».

Share it