Search

Με 26 ομάδες το Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης! Οι ομάδες που θα μετέχουν και η δομή της διοργάνωσης

Παρά τις δυσκολίες και το περίεργο της εποχής πολύ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 με συνολικά 26 ομάδες να δηλώνουν συμμετοχή, με 4 ομάδες να προέρχονται απο την μικρότερη κατηγορία του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου προκαλώντας ευχάριστη έκπληξη.

Πιο συγκεκριμένα στον θεσμό θα λάβουν μέρος οι 3 εκπρόσωποι του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου στην Γ’ Εθνική, οι 14 ομάδες της Α’ κατηγορίας, ενώ παρά το προαιρετικό της συμμετοχής τους δηλώνουν παρών στον ιστορικό θεσμό 5 ομάδες της Β’ κατηγορίας και 4 της Γ’ ερασιτεχνικής κατηγορίας

Πιο συγκεκριμένα απο την Γ’ Εθνική στον θεσμό θα λάβει μέρος ο πολυνίκης και κάτοχος του τίτλου Ορφέας Ξάνθης και οι Άρης Αβάτου και Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Απο την Α’ κατηγορία που έτσι και αλλιώς ήταν υποχρεωτική η παρουσία τους θα λάβουν μέρος στην διοργάνωση οι: Ηρακλής Ζυγού, Φίλιππος Δροσερού, ΑΟ Βιστωνίδα, Απόλλων Ξάνθης, Ασπίδα Ξάνθης, Άρης Πετεινού, Παύλος Μελάς Κουτσού, Ελπίδα Γενισέας, Ερμής Μάνδρας, Άτλας Σελίνου, Απόλλων Διομηδείας, Κεντητή, ΑΕ Ξάνθης και Αετός Τοξοτών

Απο την Β’ κατηγορία θα λάβουν μέρος οι: ΑΠΟΞ, Ασπίδα Πηγαδίων, Αετός Γοργόνας, Δόξα Σταυρούπολης και Εθνικός Κιμμερίων.

Ενώ απο την Γ’ κατηγορία συμμετοχή δήλωσαν οι: ΑΟ Κότινος, Κεραυνός Π. Κατραμίου, Κοτύλη και Νέα Θύελλα Μαγγάνων.

Θυμίζουμε πως η Α’ φάση της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί σε δύο 2 δόσεις, 2 και 9 Σεπτεμβρίου και θα λάβουν μέρος σε αυτή οι ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος της Ξάνθης σε νοκ άουτ αγώνες, όπως κάτι ανάλογο θα συμβεί και στην Β’ φάση της διοργάνωσης. Οι 3 ομάδες της Γ’ Εθνικής θα μπουν στην διοργάνωση απο την προημιτελική φάση.

Share it