Search

Νέα σούπερ μεταγραφή για Ασπρονέρι με Κώστα Γαλλή!

Ακόμα έναν καλό ποδοσφαιριστή πρόσθεσε στο ήδη εξαιρετικό ρόστερ του ο Ατρόμητος Ασπρονερίου καθώς έκανε δικό του τον Κώστα Γαλλή.

Ο πολύπειρος πρώην τερματοφύλακας του Ορέστη Ορεστιάδας θα αποτελέσει μία σίγουρη λύση κάτω από τα γκολπόστ για την ομάδα του Γιώργου Παναγιωτόπουλου.

Η ανακοίνωση:

“Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινωσει την απόκτηση του 34χρονου τερματοφύλακα ΚΩΣΤΑ ΓΑΛΛΗ!!

Μια πολύ σημαντική μεταγραφη για τα δεδομένα του πρωταθληματος!

Συνεχιζουμε το μεταγραφικο σχεδιασμό της ομαδας αποκτωντας εμπειρους και νεαρούς ποιοτικούς παικτες ,που σε συνδυασμό με τους παικτες του βασικού κορμού της περσινής ομαδας,να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ενα ακρως ανταγωνιστικό σύνολο για να προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε τους στοχους που έχουμε βαλει!

Ο Κωστας παρόλο που αποτελεσε <<Μήλον της Έριδος >>για πολλες ομαδες πείστηκε από το πλάνο που του παρουσίασαν οι ιθύνοντες της ομαδας.Οι συστάσεις για την αξία του περιττές αφού πρόκειται για έναν παίκτη που αποτελεσε τον βασικό τερματοφύλακα του Ορεστη για 4 χρόνια και είχε πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις προηγούμενες ομαδες που έπαιξε εκτος νομου!Οι προηγούμενες ομαδες του ήταν ο Λαρισαϊκός,Αργοναυτες,Ηρακλής Κατ,ΑΕ Λήμνου και ΟρεστηςΟρ..

Τον ευχόμαστε να έχει την υγεία του και μια ποδοσφαιρική χρόνια όλο χαρές με υγεία πάνω από όλα και χωρίς τραυματισμούς!”

Share it