Search

Με Τεννέ στον πάγκο κόντρα για την “μάχη” με Ξάνθη ο Απόλλων Σμύρνης και παίκτες που ανακοινώθηκαν απο άλλες ομάδες!

Στους ρυθμούς του διπλού μπαράζ με την Ξάνθη κινείται ο Απόλλων Σμύρνης με κινήσεις έκπληξη αλλά και αν επιβεβαιωθούν τα σχετικά ρεπορτάζ με κινήσεις που προκαλούν ερωτηματικό.

Ας ξεκινήσουμε απο την έκπληξη με τον Αθηναϊκό σύλλογο να επαναφέρει στην τεχνική του ηγεσία τον Μπάμπη Τεννέ που παρά τον άσχημο τρόπο που αποχώρησε συμφώνησε με τον ιδιοκτήτη της ομάδας κ. Μονεμβασιώτη και έτσι αυτός θα είναι στον πάγκο για τα δύο ματς με την Ξάνθη, θέλοντας έτσι η ομάδα να ρίξει γέφυρες και με τους “κομμένους” ελπίζοντας οτί ο Τεννές θα μπορέσει να τους δώσει κίνητρο, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα τους Μπλάζιτες και Λαγό που ήδη κλήθηκαν να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Ωστόσο αυτό που προκαλεί αν μη τι άλλο μεγάλη εντύπωση είναι στα όσα ανέφερε ο ρεπόρτερ του Απόλλωνα Σμύρνης  Γιώργος Τσανάκας στον “ΣΠΟΡ FM 94,6″ οπού τόνισε χαρακτηριστικά ” Την ίδια ώρα έχει βρεθεί η φόρμουλα για να ενισχύσει τον Απόλλωνα στα μπαράζ ο Αναγνωστόπουλος, με τον Έλληνα πορτιέρε να προορίζεται για βασικός αφού ο Χουάντερσον είναι τραυματίας και τρίτος τερματοφύλακας είναι ο άπειρος Τσούλφας που δεν έχει φέτος συμμετοχή.”

Θα μου πείτε ωραία και που είναι το παράξενο, μα φυσικά στο γεγονός πως ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος για τον οποίο “βρέθηκε η φόρμουλα” έχει ήδη ανακοινωθεί και προπονείται με την ομάδα του Ιωνικού, ενώ ο έτερος κίπερ ο νεαρός Τσούλφας έχει ανακοινωθεί απο τον Αήττητο Σπάτων! Οπότε εδώ έρχεται η απορία όλων ποια είναι λοιπόν αυτή η “φόρμουλα” που βρέθηκε και αν είναι έτσι τότε γιατί και η Ξάνθη να μην επαναφέρει όλους τους παίκτες που ανήκαν στην ομάδα μέχρι τέλος Ιουλιου;  Φυσικά αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο καλό θα είναι να υπάρχει επίσημη ενημέρωση απο την ομάδα του Απόλλωνα, που έχει επιλέξει να πάει με μυστικοπάθεια στα μπαράζ “κρύβοντας” ακόμα και τα ονόματα των παικτών που πραγματικά έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει αλλά και το τι γίνεται στις προπονήσεις και θα φιλικά που έχει δώσει έως τώρα η ομάδα.

Περιμένουμε πλέον με ενδιαφέρον το πρωινό της Δευτέρας όταν και θα πραγματοποιηθεί στην ΕΠΟ η κλήρωση των αγώνων μπαράζ και εκεί θα διαπιστωθεί τι ακριβώς ισχύει ως προς τους αγώνες καθώς δεν έχει γίνει ακόμα σαφές τίποτα απο την Ομοσπονδία, που ενώ όρισε το μπαράζ παρωδία δεν έχει προβεί σε καμία διευκρίνιση για το τι ισχύει ως προς τους κανόνες του αγώνα.

Πάντως για του λόγου το αληθές σχετικά με τους δύο κιπερ του Απόλλωνα σας παραθέτουμε της ανακοινώσεις των ομάδων:

“Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου.

Ο 26χρονος Έλληνας τερματοφύλακας, γεννημένος στις 18/8/1994 με ύψος 1.86μ., συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ιωνικό.

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, εν συνεχεία από την πρώτη ομάδα κι αφού είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και αποτέλεσε τον βασικό γκολκίπερ των “κίτρινων” στην Football League τη σεζόν 2017/2018. Τον Ιούνιο του 2019, επέστρεψε στην Αθήνα, φορώντας την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης έχοντας παρουσία στο πρωτάθλημα της Super League 2 (Β’ Εθνική), όπου η ομάδα του τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος.”

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες

“Στον Αήττητο ο Τσούλφας

Παίκτης του Αήττητου θα είναι για τη νέα σεζόν ο Χαράλαμπος Τσούλφας! Ο πανύψηλος 19χρονος πορτιέρο, που ήταν επαγγελματίας στον Απόλλωνα Σμύρνης αναμένεται να συνεισφέρει τα μέγιστα στην προσπάθεια του Αήττητου για διάκριση στο νέο πρωτάθλημα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και κείμενο

 

Share it