Search

Κορονοϊός: Η οικογένεια Σιώπη απάντησε στα όσα ακούγονται για τα κρούσματα

Θέση για τα όσα ακούγονται σχετικά με τον Μανώλη Σιώπη και την σύζυγο του Ειρήνη Ντέλια αναφορικά με τον κορονοϊό στον οποίοι και είναι θετικοί, πήρε η οικογένεια του Εβρίτη διεθνή ποδοσφαιριστή.

Πιο συγκεκριμένα η αδερφή του Μανώλη, Σύρμω, έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook:

«Καλησπέρα σε όλους, συντοπίτες-ισσες και κατοίκους αυτού του κόσμου,

Οδηγούμαι σε αυτή τη δημοσίευση προς απάντηση της διαπόμπευσης που δέχεται η οικογένεια μου και εγώ για την «ηθελημένη μετάδοση του COVID-19 από εμένα και τους οικείους μου», μετά την δημοσίευση των θετικών αποτελεσμάτων σε τεστ COVID-19 που υποβλήθηκαν οι Μανώλης Σιώπης (αδερφός μου) και Ειρήνη Ντέλια (σύζυγος του).

Τα γεγονότα έχουν ως εξής:

1. Δευτέρα 10/08 οι Ειρήνη Ντέλια και Μανώλης Σιώπης υποβλήθηκαν σε τεστ COVID-19.
2. Νωρίς το πρωί στις 11/08 έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα τους, τα οποία ήταν θετικά.
3. Αμέσως ενημέρωσα οικεία πρόσωπα για την εξέλιξη αυτή.
4.Αναζητήσαμε πληροφορίες από ιδιώτη γιατρό, σχετικά με το τεστ και τις ενέργειες που θα έπρεπε να λάβουμε.
5. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκεφθήκαμε το Γ.Π.Ν.Α για να υποβληθούμε στο τεστ, κάτι που δεν κατάφερε κανένας μας, διότι δεν είχαμε σύμπτωμα πυρετού.
6. Το βράδυ -πάλι της ίδιας ημέρας- επικοινώνησα με υπάλληλο της διεύθυνσης δημόσιας υγείας Αλεξ/πολης για να δώσω πληροφορίες για το γάμο και το τραπέζι που κάναμε στις 07/08. Η υπάλληλος μας έδωσε οδηγίες: να μείνουμε στο σπίτι και να περιμένουμε ειδοποίηση από τον ΕΟΔΥ για τις αντίστοιχες ενέργειες.
7. Στις 12/08 η υπάλληλος της διεύθυνσης μας ενημέρωσε ότι θα διεξαχθεί εξέταση COVID-19 στο ΚΑΠΗ Τυχερού για τα άτομα που συμμετείχαν στην τελετή του γάμου και στο τραπέζι & δεν είχαν ήδη υποβληθεί σε τεστ ιδιωτικώς.
8. Στις 8.30 π.μ. της σημερινής ημέρας (13/08) η οικογένεια μου, εγώ και λοιποί παρευρισκόμενοι του γάμου υποβληθήκαμε σε τεστ.

Τέλος ιστορίας..

Αναμένουμε τα αποτελέσματα και παρακαλώ από εδώ και στο εξής να μην αναπαράγονται δημοσίως ψευδείς πληροφορίες που μας προσβάλουν και συκοφαντούν.

Με εκτίμηση και προφανή θυμό,
Οικογένεια Σιώπη»

Share it