Search

ΕΠΣ Έβρου προς σωματεία: «Αναβάλλετε για 10 μέρες την προετοιμασία για λόγους ασφαλείας»

Το πρωτόκολλο υγιεινής για την διεξαγωγή προπονήσεων και αγώνων στον καιρό του κορονοϊού γνωστοποίησε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου.

Παράλληλα η ΕΠΣ συνιστά στα σωματεία της δύναμης της να αναβάλλουν για 10 μέρες την έναρξη της προετοιμασίας τους έτσι ώστε αυτή να πραγματοποιηθεί με μεγαλύτερη ασφάλεια λόγω της πρόσφατης έξαρσης του covid-19.

Η σχετική ενημέρωση:

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων νομού Έβρου, αντιλαμβανόμενη πλήρως τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από την αύξηση των κρουσμάτων της COVID-19 τις τελευταίες ημέρες τόσο στην ελληνική επικράτεια, όσο και στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, συνιστά σε όλα τα σωματεία της δύναμής της, τα οποία είχαν προγραμματίσει την έναρξη των προετοιμασιών των ομάδων τους για αυτές τις ημέρες, να τις αναβάλουν κατά δέκα ημέρες, ώστε οι συνθήκες της προετοιμασίας τους να είναι πιο ασφαλείς.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΠΣ Έβρου γνωστοποιεί το πρωτόκολλο υγιεινής και τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για ασφαλή και γεμάτη προστασία επιστροφή των αθλητών στις ομαδικές προπονήσεις.

Τέλος, η Ένωση οφείλει και αυτή με τη σειρά της, ως διοργανώτρια αρχή, να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου και να επιστήσει την προσοχή σε όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού (και όχι μόνο) για τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του Κορωνοϊού, αποφυγή συνωστισμού σε διάφορες εκδηλώσεις και υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο συνάνθρωπο».

Δείτε το πρωτόκολλο με ένα κλικ ΕΔΩ.

Share it