Search

Στα Γιάννενα η “Αμαζόνα” Άννα Ζώβα

Στον Αθλητικό Σύλλογο Ιωαννίνων και την Α2 κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η πρώην αθλήτρια των Αμαζόνων Μαΐστρου Άννα Ζώβα.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Ηπείρου:

Ολοκληρώθηκε άλλη μια μεταγραφική κίνηση για τον ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ καθώς η 22χρονη ακραία Ζώβα Άννα προστέθηκε στο ήδη ανανεωμένο ρόστερ της ομάδας.

Η νεαρή Αρτινή αθλήτρια ξεκίνησε από την ομάδα του ΑΟ Φιλίας και στη συνέχεια πέρασε στον ΓΣ ΑΡΤΑΣ.

Αγωνίσθηκε επίσης στις Αμαζόνες Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης όπου με προπονητή τον Μάκη Δημητριάδη έβαλε σταθερές βάσεις για την μετέπειτα καριέρα της.

Η Άννα Ζώβα έρχεται να βοηθήσει τη γυναικεία ομάδα με τη παρουσία της και είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει σημαντικά προς αυτή την κατεύθυνση στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Η ίδια δήλωσε στο site του συλλόγου:

«Είναι τιμή και χαρά μου, που την φετινή χρόνια θα εκπροσωπήσω την ομάδα του ΓΑΣ που τα τελευταία χρόνια έχει συμβάλει στην κορύφωση του Γιαννιώτικου βόλεϊ. Αρχικά θα ήθελα να υπέρ ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Κο Σκούρα την διοίκηση και το προπονητικό team για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου. Από μεριάς μου θα προσπαθήσω για το καλύτερο, υπόσχομαι στην συνεχή εξέλιξη και βελτίωσή μου, με επιμονή, σκληρή δουλειά και αγάπη για το άθλημα και την ομάδα. Είμαι σίγουρη ότι θα υπάρξει άριστη συνεργασία και επικοινωνία τόσο με τις συμπαίκτριές μου όσο και με την διοίκηση της νέας μου ομάδας ώστε να επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι. Τέλος εύχομαι μια χρόνια χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες»

Share it